‘SANJATI SE UVIJEK MOŽE’ Domenica najavila koncert u zagrebačkoj Areni osam godina unaprijed

Foto: Instagram

Diljem Zagreba osvanuli su plakati najave Domenicinog koncerta u Areni. Želja da napuni najpopularniju dvoranu u Hrvatskoj nije ništa neobično za jednog pjevača, no ova je Dalmatinka datum rezervirala čak osam godina ranije. Tako će Domenica publiku rasplesati 8. studenog 2030. godine, na svoj 38. rođendan. Iako ju godine dijele od vjerojatno najvećeg nastupa u karijeri, pjevačica ne sumnja u uspjeh.

„Bit će to veliki spektakl koji će objediniti sve što sam dosada napravila, ali i ono što vam tek spremam idućih godina. Puno je neostvarenih ideja i planova pa da samo polovinu ostvarim bit će koncert za pamćenje“, sigurna je Domenica koja je već proširila tim ljudi s kojima radi na ovom projektu.

Ulaznice su već u prodaji na Eventimu.

„Neki su mi rekli da sanjam. A ja znam da se točno tako sve mora dogoditi. Da sam dopustila negativi da prevlada ne bi nastavila sa slatkim odricanjima koja podrazumijevaju jako puno rada, truda i putovanja i jako malo slobodnog vremena. Ali iznad svega puno, puno radosti, divnih ljudi, umjetnika, prekrasnih suradnji“, odlučna je Domenica.

Kako bi vidjela reakciju publike, vrckava pjevačica upitala je pratitelje na Instagramu sljedeće:

“Samo da vas pitam, gdje ste 8. studenog 2030.? Imate li kakvih planova?”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Neki od kolega s estrade već su najavili svoj dolazak. Među njima je pjevačica Nika Turković, plus size model Lucija Lugomer, kolumnistica Andrea Andrassy, model i glumac Pedro Soltz i dr. Oduševljeni su i brojni pratitelji koji kroz šalu poručuju da jedva čekaju spektakl u Zagrebu.

“Ako Putin ne bude bacio petardu svi ćemo doći”, “Kraljica si”, “Znači vrh. Idemo”, “Vidjet ćemo što Stožer kaže”, pisali su ispod objave.

Ima i onih koji nisu oduševljeni ambicioznom najavom.

“Ništa od toga. S pjesmuljcima za vrtićku djecu!? Ali ok, sanjati se uvijek može”, “2030?! Zafrkancija 100 posto. Rezervirati nešto par godina prije?!”, “Već se reklamira, pa ovo je za više od sedam godina, tko živ tko mrtav, jadno, sad sam sve vidio”, “Mene bi bilo sram ovo pustiti u javnost”, neki su od komentara nezadovoljnih pratitelja.

Komentari