SANJA MOČIBOB NAPUSTILA ‘SURVIVOR’: ‘Vjerojatno je tako bilo suđeno i idem čiste savjesti kući’

Foto: Nova TV, PR

Nakon najuzbudljivije epizode ‘Survivora’ dosad – u kojoj su gledatelji imali prilike vidjeti ishod izazova za plemenski i osobni imunitet te duela za ispadanje između tri kandidata – show je napustila Sanja Močibob. U izazovu za plemenski imunitet s tri boda razlike pobjedu je izborio crveni tim, a odmah nakon toga za plavi tim je uslijedila igra za osobni imunitet. Deset članova plavog tima natjecalo se tko će najdulje balansirati s kockama, a izazov je pokazao da najmirniju ruku ima Viktor koji se tako spasio od potencijalnih nominacija.

Kandidati su se zatim uputili na Plemensko vijeće, na kojemu je svaki član plavog tima morao nominirati osobu koju smatra najslabijom karikom, a najviše glasova uvjerljivo je skupila Sanja koja je otpočetka imala poteškoća s prilagodbom na život na otoku. Iako je Sanja u više navrata izrazila želju da se vrati kući, njezin trud u timskim izazovima bio je neupitan, a veliku izdržljivost pokazala je i za vrijeme duela u kojemu su ipak veću spretnost u balansiranju tri kilograma teških ćupova pokazali Niggor i Ivona iz crvenog tima.

„Ivona i Igore, vi nastavljate svoje putovanje dalje. Večeras ste pokazali veliku snagu, volju i želju i to se isplatilo. Čestitke od srca, vratite se svom plemenu – zaslužili ste. Sanja, ti si nažalost večeras izgubila i napuštaš Survivor“, poručio je Mario, proglasivši kraj duela između nominiranih kandidata.

„Prije svega želim čestitati kolegama iz suprotnog tima i želim im puno uspjeha u daljnjem natjecanju. Trenutno se osjećam spokojno, u zenu sam sama sa sobom i ništa ne može poremetiti moj mir. Vjerojatno je tako bilo suđeno i idem čiste savjesti kući. Mislim da je moje pleme dovoljno psihički jako, a fizički su isto spremni i motivirani su, pa mislim da će dati najbolje od sebe i mislim da imaju šanse da pobjeđuju“, poručila je Sanja u svom oproštajnom govoru, nakon kojega je ugasila svoju baklju koja je simbolizirala njezin život na otoku.

Iako je svojim suigračima zahvalila na lijepom iskustvu i poručila im da su kvalitetni ljudi, Sanja je za vrijeme Plemenskog vijeća dala naslutiti da će neke maske unutar tima tek pasti, potaknuta nesuglasicama koje su se dogodile između nje i Kristiana koji ju je ranije toga dana uvrijedio komentarom da će upravo ona napustiti show. Za Sanju je natjecanje završilo, a kako će se plavi tim snaći u idućim izazovima bez jednog člana i hoće li se Sanjino predviđanje doista ostvariti saznat će se u idućim epizodama.


Komentari