Sanja Doležal uoči koncerta u Lisinskom otkriva što joj smeta na zagrebačkim ulicama: Svi izgledaju isto

Foto: Instagram

Povodom 20. rođendana lifestyle tjednika Story, 5. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Linsinkog održat će se koncert ‘Novih fosila’. Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec zabavit će publiku svojim bezvremenskim hitovima. U međuvremenu dok čekamo koncert, Sanja je za Story otvorila vrata svoje garderobe i progovorila o modnom aspektu njezine karijere te o tome koliko je moda utjecala na nju i njezin rad.

Pjevačica je priznala kako nema baš neki stil te dodala: “Možda najbolje – neobavezno, što god to značilo.” Govori kako joj je moda u dvadesetima značila više nego danas, iako joj nikad nije bila na top listi prioriteta.

“Ne pratim slijepo trendove, više naginjem klasičnim komadima koje mogu nositi godinama.” Sudeći po tome, ne čudi nas da je na pitanje kojih modnih komada najviše posjeduje u ormaru odgovorila da su to bijele košulje koje svake godine kupi barem dvije. No, iako ih ima najviše, kaže kako oduvijek voli haljine svih dužina, a najdraži komad odjeće u ormaru joj je Cacharelovo crno odijelo. Minice nikad nije nosila, a ne sviđaju joj se široka ramena i jastučići na ramenima. Torbice i cipele više ne kupuje, jer kako kaže: “Imam dobrih komada pa kombiniram.”

Na drugim djevojkama i muškarcima koje vidi po ulicama Zagreba najmanje joj se sviđa uniformiranost i ”to što svi izgledaju isto”.

”U nekim velikim svjetskim metropolama ljudi su puno opušteniji pa i spremni na različitost”, kaže pjevačica.

Na pitanje koji je prvi veći modni komad kupila od pjevačkih gaža, odgovorila je: “Kada sam počela zarađivati, prvo sam mami kupila šivaću mašinu koju je željela, a sebi sam kupila auto i vjerojatno haljine za nastup. Haljina se ne sjećam, ali slatki, crveni auto pamtim.”

Komentari