Sandra Bagarić 48. rođendan dočekuje u odličnoj formi, a s mužem je 30 godina: Ovo je njihova priča

Foto: Instagram

Na današnji dan 1974. rođena je Sandra Bagarić, poznata hrvatska operna pjevačica te televizijska i kazališna glumica. Ova diva svoje je srednje glazbeno obrazovanje stekla u Zenici i Sarajevu, a u Zagreb je došla 1992. godine sa svojih 18 godina iz ratnog Sarajeva. U Zagrebu je upisala Muzičku akademiju i prvi dan tamo upoznala je ljubav svog života, sadašnjeg partnera, pijanista i skladatelja Darka Domitrovića (57).

Život kao pjesma

Sandra i Darko slove za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih parova na sceni. Upoznali su se 1992. godine, u sobi broj 13, na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Njihova veza prvotno je bila tajna jer je Darko ipak bio njezin profesor. No, kada ga je ugledala odmah je pomislila: ‘Ovom čovjeku ću roditi djecu’, prisjetila se jednom prigodom Sandra za 24sata. Nakon studija, tijekom odmora na Pagu, u prisutnosti kumova Nine i Lovre Pogorelića kleknula je i zaprosila Darka. „Čekali smo da ja diplomiram, zaposlim se i po redu, došla je i udaja“, ispričala je Sandra te dodala kako je njihov život otada pjesma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Ovaj par nastupa i putuje zajedno, a najviše uživaju u odrastanju svojih sinova, Marka (20) i Lovre (16) te vremenu provedenu na koncertima. „Naši koncerti su naši trenuci bijega od svakodnevice. Tako smo obišli Japan, Havaje, Ameriku, Izrael, cijelu Europu. No podjednako uživamo i u vikend wellness izletima, kao i u toplini svoga doma, umotani u deku s dobrim filmom, šalicom čaja ili kuhanog vina“, kazala je Sandra.

Tajna izvrsne forme Sandre

Po svemu sudeći, za pretpostaviti je da je tajna izvrsne forme ove dive upravo aktivan život. Pored toga, Sandra je i strastvena trkačica, a dnevno istrči 20 kilometara. „Moj suprug kaže da trčim, budući da me ne može pratiti pa se brzo hodanje kod nas naziva trčanje“, ispričala je u emisiji ‘Kod nas doma’. Otkrila je i kako jako voli kuhati i jesti no zahvaljujući aktivnom životu, može se pohvaliti vitkom figurom i mladolikim izgledom. Pored toga, priznala je i kako uopće ne voli glamur. „Imala sam nedavno nastup i čim sam došla doma skinula sam i crveni lak i ruž. U zadnje vrijeme samo kupujem pidžame i to one muške i trenirke. Seksipil je imati u sebi i erotičnost i ženstvenost i možeš biti u poderanoj trenirci a da netko kaže: ‘Wooow ona je došla’.“

Komentari