Sandi Pego u ‘Plesu sa zvijezdama’ zaplesao sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, a par je obznanio i jednu sretnu vijest

Foto: Nova TV

Naš poznati tiktoker Sandi Pego u petoj emisiji showa ‘Ples sa zvijezdama’ prvo je zaplesao sa svojom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, i to na pjesmu koju su na svojoj svadbi odabrali za prvi ples, a zatim je na njezino mjesto uskočila mentorica Helena Janjušević.

Na kraju nastupa, Pego je suprugu i poljubio, a iza nje u publici vidjela se njegova ekipa s natpisom ‘ćaća Pego’, koji se nije odnosio samo na to što je plesao cha-cha-cha.

“Otkrio si nam veliko iznenađenje, čestitam Sandi”, rekao mu je Igor Mešin. “Prvo, ćaća čestitam i čestitke na cha chi”, rekla je Franka. “Čestitam tebi i supruzi na djetetu, sve je znaku ćaće i ja mislim da je ovo jedan super način da objavite”, komentirala je Larisa.

Foto: Nova TV

“Bila je ovo posebna emisija i nastup. Sretan sam što je danas na bini sa mnom bila i moja ljubav, i što možemo sa svima podijeliti sretnu vijest”, kazao je Pego za Dnevnik.hr.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se u kolovozu 2021. godine nakon tri i pol godine veze. Par zajedno snima zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su im donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.


Komentari