Sandi Cenov u Zagrebu snimio spot za novu pjesmu: Pridružio mu se i popularni zagrebački zbor

FOTO: Vlatka Vuzic Artkon

Iako je prije nekoliko dana proslavio rođendan, ovo je definitivno bio jedan od najveselijih dana Sandija Cenova. Kako je sam otkrio, odavno se nije toliko dobro zabavio, družio, smijao, plesao i pjevao. Za sve su zaslužna djeca iz dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki sa kojima je zajedno otpjevao svoju novu pjesmu ‘Naša mala tajna’ i snimio video spot.

Foto: Vlatka Vužić, ARTKOM

Razigrana ekipa snimala je u Zagrebu, a kako je sve skupa proteklo, najbolje se uvjerite sami.

FOTO: Vlatka Vužić, ARTKOM

‘Oduševljenje koje je izazvala sama suradnja sa zborom Zagrepčanke i dečki, nadmašena je na snimanju, jer su me toliko oduševili klinci, koji su fantastično odgojeni, razigrani, ali i disciplinirani. Ne pamtim kada sam imao toliko veselu atmosferu na snimanju.

Ako je neka pjesma zaslužila da je otpjeva dječji zbor, onda je to upravo ‘Naša mala tajna’. Cilj je i bio unijeti optimizam na glazbenu scenu, a djeca koja nisu ničim opterećena, to mogu najbolje na svijetu., istaknuo je Sandi.

FOTO: Vlatka Vuzic Artkon

Uz pomoć dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, ‘Naša mala tajna’ koja je već osvojila publiku i glazbene urednike, zajedničku će premijeru imati ove nedjelje 21.06. na Zrinjevcu u sklopu Svjetskog dana glazbe od 19:40h.

FOTO: Vlatka Vuzic Artkon

‘Pjesma govori o ljubavi, koja nam je svima još potrebnija kada nam je teško, pa po vlastitom iskustvu tvrdim da sve krize lakše prolazimo uz prisutnost ljubavi svojih bližnjih. “Naša mala tajna” olakšati će nam sve te teške dane, koje proživljavamo. I nadam se da će se mnogi složiti sa mnom da je mala tajna svake obitelji – ljubav.’, poručio je Sandi.

U ljubav i obitelj, najljepše se uklapaju djeca. Stoga ne propustite zajedničku izvedbu pjesme ‘Naša mala tajna‘ Sandi Cenov i zbor Zagrepčanke i dečki, ove nedjelje 21.06. u 19:40h na Zrinjevcu!


Komentari