SAMO NAM JE JOŠ I TO TREBALO U jeku svih poskupljenja i Ana Bučević odlučila zapapriti cijenu Vortex putovanja

Screenshot YT

U jeku svih mogućih poskupljenja, i motivacijska govornica, guruica i spisateljica, Ana Bučević, odlučila je povisiti cijenu takozvanog ‘Vortex Cruise’ ljetovanja, koji se ove godine održava od 16. do 23. srpnja, piše Rtl.hr.

“Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednička druženja, a pored toga ostaje dovoljno vremena za slobodne aktivnosti, izlete i najvažnije, vrijeme za sebe”, napisano je na njezinoj web stranici.

Tura jugom Jadrana prošle godine iznosila je 17250 kuna, odnosno 2300 eura. Ovogodišnje krstarenje stoji ravno 18000 kuna, odnosno 2400 eura. Ljetovanje 2019. stajalo je 16000 kuna što znači da je poskupjelo točno 2000 kuna. Vrlo teško da si to može priuštiti prosječan hrvatski radnik.

U ponudi je i ‘Vortex ljetovanje’ koje je također poskupjelo sa prošlogodišnje cijene od 8000 kuna, na novu cijenu od 9000 kuna. Putovanje traje sedam dana, održava se početkom srpnja, a nije riječ o krstarenju nego o klasičnom odmoru uz more u luksuznom vodičkom hotelu, uz, naravno, razne vježbe koje vodi Ana.


Komentari