ŠAMARALE SE DEKOLTEIMA: Rozga i Žanamari dominirale crvenim tepihom, no jedna je pobijedila (FOTO)

Facebook

Obje su na Porin došle s partnerima, a svi su nosili elegantnu crninu.

Ipak su na svim manifestacijama kako onim filmskim tako i onim glazbenim, najzanimljivija pojavljanja na crvenim tepisima. Ni Porin nije bio iznimka, a za to su se pobrinule dvije estradne zavodnice Žanamari Peričić i Jelena Rozga.

Rozga je crvenom pistom prošetala prvesntveno Hausera, inače nominiranog za tri glazbene nagrade sa svojim partnerom Šulićem, a prošetala je i prekrasnu dugu crnu haljinu s dekolteom koji je istaknuo njene grudi. Iako je Hauser kući otišao bez kipića, ipak je otišao s djevojkom u koju su svi zurili. Par je djelovao i više no zaljubljeno, ali novopečeni zaručnici nisu još progovorili o vjenčan ju.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

No, imala je Jelena itekakvu konkurenciju. Naime, na crvenom tepihu pojavila se i njena estradna kolegica, Žanamari Perčić. Ona je pak obukla kratku crnu haljinu i visoke čizme kojima je otkrila dobro utegnuta bedra, dok je njezin malo dublji dekolte, uvelike zasjenio onaj Rozgin. Perčić nije bila nominirana niti za jednu nagradu, ali je svojom pojavom ipak ukrala dio pozornosti.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

>>> PRVI PUTA ZAJEDNO U JAVNOSTI: Božo Petrov pokazao lijepu suprugu Mašu (FOTO)

>>> ROZGA I HAUSER PROŠETALI ZAGREBOM: Što nam to pjevačica želi poručiti samozatajnim osmjehom? (FOTO)


Komentari