Saga se nastavlja: I Tarik se oglasio o žestokim prepucavanjima Bitorajca i Ridjana

Popularni glumac i TV voditelj Tarik Filipović komentirao je prepucavanja između sadašnjeg i bivšeg voditelja showa “Supertalent”, Frane Ridjana i Renea Bitorajca, piše Jutarnji list.

“Prije svega, Rene je moj prijatelj, a Ridjana ne znam, no žao mi je što je otišao s HTV-a. S druge strane, Nova TV  je puno više izgubila time što je pustila Renea da ode. Rene je principijelan čovjek i njegovi su principi uvijek isti. Siguran sam da se s njim moglo dogovoriti jer znam koliko je uživao u svom poslu”, rekao je.

Naime, Rene se preko svog Facebook profila obračunao s Franom jer je Igora Mešina prozvao jednim od rijetkih glumaca koji se odlično snalaze u voditeljskoj ulozi. U svom podužem postu spomenuo je i svoga kolegu Tarika.

“Treće, nećemo se lagati da si na svojoj bivšoj televiziji mogao samo sanjati da postaneš Tarik Filipović, ups, opet glumac voditelj. Eto, želim ti više sreće nego kad si me mijenjao prvi put, jer je to trajalo samo jednu sezonu pa su brzo ponovo zvali nazad mene i Navojca, ups, opet glumce!!! Sad sam ja malo zločest, ali oprostit ćeš mi jer je istina”, napisao je Rene.

Bitorajac je potom za Studio rekao kako nije uvrijeđen Franinim riječima.

“Ne želim previše trošiti riječi na Ridjana. Za početak, ja se nisam niti našao uvrijeđen njegovim riječima. To je obična bahata izjava iza koje očito stoji PR tim Nove TV. Uz to, ne znam što bi trebalo značiti ‘nepotrebno krivo protumačena izjava’ što je Ridjan izjavio u tekstu u Jutarnjem”, rekao je.


Komentari