SADA JE SVE JASNO: Ivan Pažanin se nadovezao na objavu Jelene Rozge! Evo što je poručio

Jelena Rozga i Ivan Pažanin (Foto: RTL/Instagram)

Popularni chef Ivan Pažanin na svom Instagram profilu objavio je niz fotografija s odmora. Pored pite, pršuta i krempita, našla se tu i fotografija bez majice, ali i znakovita poruka.

“Ako se pitate kako izgleda raj, evo odgovora! Pita, pršut, krempita… Bokun sunca, bokun mora”, napisao je u opisu fotografije citirajući stihove pjesme Doris Dragović “Malo mi za sriću triba”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Slučajno ili ne, isto je učinila i pjevačica Jelena Rozga prije tri dana koja je uz fotografiju na Instagramu napisala ” Malo mi za sriću triba”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Podsjetimo, Pažanin i Rozga su prošlog tjedna snimljeni kako zajedno ručaju u jednom restoranu. Je li riječ o prijateljstvu ili novoj ljubavi na pomolu, nisu otkrili. Pjevačica je u siječnju ove godine u jednom intervjuu otkrila da je slobodna, a objasnila je i zašto:

“Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo”.

Je li se u međuvremenu nešto promijenilo, zasad vješto krije.


Komentari