‘SAD ĆE JOJ ISKUSNE MAME SOLITI PAMET’ Šuput nakon dva tjedna otišla u provod? ‘Budi doma!’

Foto: Instagram

Svatovska pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) rodila je sinčića Blooma prije nešto više od dva tjedna. Sa suprugom Nenadom Tatatinovim (37) uživa u roditeljstvu, a već su na društvenim mrežama objavili i prve obiteljske fotografije.

Otkako je izašla iz bolnice, Maja je dobila mnoštvo čestitki i najljepših želja za svojeg sinčića. No uvijek su tu nađu dežurni kritičari koji na njezin račun imaju puno za reći. Danas ih je Šuput iznenadila fotografijom s prijateljicom Anitom Tuček. Nije poznato je li fotografija nastala danas ili ranije, ali je Maja svejedno dobila kritike na račun, po procjeni pratitelja, preranog izlaska iz kuće nakon porođaja.

Foto: Instagram

“Ostani doma s malim” “Mogla je i maloga povesti”, “Sad će joj iskusne mame soliti pamet”, pisali su Majini pratitelji na društvenim mrežama. No Maja se nije obazirala na komentare koji je standardno ne dotiču.

Nedavno je Maja dobila i kritike zbog svojeg izgleda nakon poroda. Njezine pratiteljice ne mogu vjerovati kako dobro izgleda samo nekoliko dana nakon poroda pa joj ponovno pišu kako je pretjerala s Photoshopom.

No Maja uživa u obiteljskoj idili, a malenog Blooma ne ispušta iz naručja. Ona i Nenad su jako ponosni. Pjevačica je u nekoliko navrata naglasila kako joj je Bloom, s obzirom na njezine godine, prvo, ali i jedino dijete.

 


Komentari