‘SABOTIRALI SU NASTUP MOJE BRIGITE’ Siniša Vuco ogorčen tretmanom njegove kćeri na Dori

Tomislav Miletic/PIXSELL/Instagram

Brigita Vuco, usprkos lošem plasmanu, privukla je veliku pažnju, ali i niz komentara na društvenim mrežama. Njezina izvedba trap pjesme “Noći pijane”, mnoge je šokirala zbog melodije koja neodoljivo podsjeća na hitove balkanske zvijezde Senide. Dio publike zamjerio joj je i to što je došla i u trenirci i korzetu, što smatraju neprimjerenim za ovako svečani događaj.

Ipak njezin otac, Siniša Vuco krivi organizatore Dore za loš Brigitin plasman. Naime, 22-godišnja Brigita Vuco nastupila je bez pratnje svojih plesača koji nisu donijeli valjani test na koronavirus. Vuco je sinoć našao i nove zamjerke.

“Mojoj su kćerki namjerno diskavlificirali plesače, a nakon što su na vrijeme napravili novi test na koronu opet im nisu dozvolili nastup. Također nisu dopustili ulaz ni stilistima, koji su isto imali negativan nalaz. Na generalnoj probi je zvuk bio odličan, a na finalnom izvođenju su u Brigitinim slušalicama poremetili odnose, tako da nije imala pravu predodžbu zvuka. To je bio očiti bojkot”, izjavio je za Večernji list.

Dodao je da će Brigita za dva tjedna u inozemstvu snimiti video spot u kojem će biti plesači te da će publika tada moći u punini osjetiti pjesmu.

Izjavio je i da mu nije jasno kako Brigitu nisu niti jednom pokazali u Green Roomu, nakon izvedbe njezine pjesme. Brigita je na kraju je s pjesmom “Noći pijane” zauzela pretposljednje, 13. mjesto, a iza nje je samo bio 52-godišnji Sandi Cenov.


Komentari