‘S njima više nemam veze’ Nina Kraljić se vratila na Instagram i podijelila važnu odluku s pratiteljima

.Photo: Marko Prpic/PIXSELL

S obzirom da se našla na meti javnosti zbog skandala nakon Dore, Nina Kraljić neko je vrijeme deaktivirala društvene mreže. Ipak, s obzirom da je upravo Internet najpopularniji kanala za promociju, Riječanka je vratila Instagram profil na kojem broji nešto manje od 14 tisuća pratitelja. Pratiteljima i fanovima odlučila se obratiti objavivši novi logo njezine pjesme “Alkonost of Balkan” s kojom se predstavila na natjecanju za pjesmu koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu.

“Rijeka je prva pjesma mog novog projekta ‘Alkonost of Balkan’ koji se bavi slavenskom mitologijom. Govori o traženju sebe, svoje prave svrhe, slamanju lanaca koji te zadržavaju i uživanju u autentičnom življenju koje je najveća privilegija”, dio je objave Kraljić u kojoj detaljno govorila o navedenom projektu najavivši i skorašnji dolazak spota.

Fanove je pozvala na strpljenje te najavila da će pjesmu uskoro postaviti i na Spotifyju, a obznanila je još jednu važnu vijest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🅰🅻🅺🅾🅽🅾🆂🆃 🅾🅵 🅱🅰🅻🅺🅰🅽 🐦♈ (@alkonostofbalkan)

 “S hrvatskim izdavačima više nemam veze, kao ni s HRT-om ili novinarima. Radim kao nezavisna umjetnica”, napisala je Nina.

Podsjećamo, glazbenica se u središtu pozornosti našla jer je glasno negodovala oko osvojenog drugog plasmana na Dori. Osim što tvrdi da je bila sabotirana od strane organizatora, ova Riječanka odbila je čestitati pobjednici Albini Grčić, napisavši da joj se njezina pjesma “Tick tock” jednostavno ne sviđa.

Izvor: Screenshot

“Ostajem dosljedna sebi sviđalo se to nekima ili ne. Ne muljam niti mislim uljepšavati i pričati očekivane šablone. Imam pravo na svoj stav da su mi Bernarda, Mia i Toma, pogotovo scenski i pjevački bili bolji i od mene i od Albine i njima čestitam. Ne sviđa mi se pjesma Tick-Tock i gotovo”, napisala je Kraljić nakon završetka Dore.

Isto tako, ubrzo se i doznalo da će spot za Nininu pjesmu financirati Grad Zagreb. Naime, gradonačelnik Milan Bandić 27. siječnja odobrio je tvrtki Romulić d.o.o., koja je zadužena za videouradak pjevačice, deset tisuća kuna iz proračuna Grada Zagreba. Sufinanciranje zatražila je Nina osobno za svoje “etno projekt”.

Komentari