Ruskinja koja je Putina nazvala psihopatom nađena mrtva! Poznato tko je kriv za ubojstvo

Foto: Instagram

Tijelo ruske manekenke, koja je nestala prije više od godinu dana nakon što je kritizirala Vladimira Putina, pronađeno je skriveno u koferu. Gretta Vedler (23) ubijena je mjesec dana nakon što je na društvenim mrežama u objavi nazvala Putina ‘psihopatom’.

Njen ljubomorni bivši dečko Dmitry Korovin (23) priznao je više od godinu dana kasnije da ju je zadavio do smrti nakon svađe oko novca u Moskvi koja nije povezana s njenim političkim stavovima. Policiji je rekao da je tri noći spavao u hotelskoj sobi s njenim tijelom pa ju je na kraju stavio u kofer, prenosi The Mirror.

Zatim ju je odvezao do regije Lipetsk i ostavio u automobilu više od godinu dana. Cijelo vrijeme je objavljivao slike i poruke na manekenkinim društvenim mrežama, kako bi prijatelji vjerovali da je još živa, priznao je detektivima.

Prijatelj po imenu Evgeniy Foster, bloger u Harkovu, ukrajinskom gradu koji su zapalile ruske snage, postao je sumnjičav te je pronašao prijatelja u Moskvi koji je policiji prijavio nestanak, što je pokrenulo potragu koja je rezultirala pronalaskom njenog tijela.

“S obzirom na činjenicu da je Putin prošao kroz mnogo poniženja u djetinjstvu, nije se mogao zauzeti za sebe zbog svoje fizičke forme, ne čudi što je napustio fakultet i pridružio se KGB-u”, napisala je manekenka tada.

“Takvi ljudi su plašljivi od djetinjstva, boje se mraka, stranaca, pa se osobine poput opreza, suzdržanosti i nedostatka komunikacije razvijaju rano u njihovom karakteru. Mogu samo pretpostaviti, po mom mišljenju, da se u njemu vidi jasna psihopatija ili sociopatija. Za psihopate je važno stalno doživljavati osjećaj oštrine života, zato vole rizik, intenzivna iskustva, intenzivnu komunikaciju, intenzivnu aktivnost – intenzivan i dinamičan život. Možda on stvarno želi poboljšati integritet Rusije i iskreno želi dobro Rusima”, izjavila je pokojna Gretta, a mnogu su smatrali da ju je upravo ta izjava koštala života.


Komentari