RUKOMET ZA CURKE: Ovo je pet novih frajera iz repke za kojima ćete uzdisati (FOTO)

Nel Pavletic/PIXSELL/ Dalibor Urukalovic/PIXSELL / Screnshot

Svjetsko prvenstvo u rukometu na male je ekrane dovelo neka nova sportska lica.

Ako ste nekoć uzdisale za Balićem, Vorijem ili Buntićem i osjećale laganu melankoliju jer više ne igraju tome je došao kraj. Neki novi sportaši, visoki, stasiti i prgavi pojavili su se u repki, a mi smo već pronašle naših top pet koji će zasigurno i vas zainteresirati za svjetsko rukometno prvenstvo, čak i ako niste vatreni fan.

Luka Stepančić

Visok, crn i samozatajan. Jedan je od deset najboljih mladih (do 22 godine) igrača u Ligi prvaka 2012. po izboru Handnewsa. Sportsku statistiku na stranu ovaj 26-godišnjak ugodna je pojava od 203 centimetra.

08.01.2017., Umag - HEP Croatia Cup 2017., 2. kolo, Hrvatska - Tunis. Luka Stepancic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dame, uživati možete samo u pogledu jer se mladi Luka oženio još u lipnju s dugogodišnjom djevojkom Anom. Nedugo zatim dobili su i bebu.

Tin Kontrec

Stasiti pivot (to je onaj uvijek prvi kad se puca na gol) visoke je 191 centimetar. Dolazi iz Našica i brada mu odlično stoji.

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Proučili smo mu Instagram i čini se da je slobodan, a igra u PPD Zagreb, pa povremeno navratite na tekmu.

Lovro Mihić

Popularno nazvan “novi Štrlek” debitira na ovom prvenstvu i osvaja simpatičnim osmijehom. Ovaj 23-godišnjak rođen je u Zagrebu, visok 180 centimetara i dobiva same pohvale kao osoba i igrač. Zanimljivo je da se bavio karateom, ali ljubav prema rukometu je prevladala.

14590315_359085281098824_8084162661743442699_n
Screenshot

 

 Lovro Jotić

Na veliku žalost Hrvatica, Lovro je u sretnoj vezi. Visok je 191 centimetar, dolazi iz Dugava i također je debitant na ovogodišnjem svjetskom rukometnom prvenstvu. Kada nije na parketu voli posjetiti i zagrebačke klubove. Mi mu dajemo palac gore.

22.10.2016., Arena Zagreb, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina B, 5. kolo, RK PPD Zagreb - RK Vardar. Lovro Jotic. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

 

Luka Cindrić

Ako ste pratile dosadašnje dvije tekme teško da niste primjetile ovog mladića. Ratoboran, pomalo drzak i odvažan.  Nesuđeni nogometaš i rođeni Ogulinac kojeg je otac, inače rukometni trener uveo u ovaj sport. Iako je nogomet njegova prva strast, čini se da je jako dobro odabrao. Njegova visina (185 cm) nekima je smetala da bude srednji vanjski što je u rukometu dosta bitno, a njega je to tjeralo da bude još srčaniji i uspio je. 

???????? #RussellBrown Fotografiju objavljuje Luka Cindric (@luka_cindric25)

Pronašli smo i fotke s plaže, pa vjerujemo kako ćete uživati u pogledu.

Cheers !! ????

Fotografiju objavljuje Luka Cindric (@luka_cindric25)


Komentari