RUČAK S ALESSANDROM! Ivana Knoll pohvalila se druženjem s legendarnom Viktorijinom anđelicom

Ivana Knoll (Foto: Instagram/Ivana Knoll)

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (29) ovih dana boravi u Porto Montenegru, odakle redovito časti svoje pratitelje izazovnim fotografijama.

Iako uglavnom pozira u minijaturnim bikinijima, sada je učinila iznimku pa je snimila video u bijeloj majici kratkih rukava, a u kadru s njom bila je bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrossio (41).

Ivana Knoll (Foto: Screenshot/Instagram)

“Ručak s Alessandrom Ambrossio”, pohvalila se Knoll.

Podsjetimo, hrvatska influencerica već neko vrijeme živi na relaciji Los Angeles-Zagreb, a nedavno je odlučila započeti i međunarodnu karijeru. Čini se da je to bio pun pogodak, budući da joj poslovnih angažmana ne nedostaje.

Ivana je prije nekoliko tjedana sudjelovala na UNICEF gala večeri, na kojoj je zablistala u skupocjenoj Roberto Cavalli haljini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

”Dobila sam pozivnicu za UNICEF gala večeru na kojoj su uživale i brojne osobe iz javnog života među kojima su Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Ed Westwick… Sjedila sam za stolom u prvim redovima i doista uživala. Jennifer Lopez je zapjevala točno u ponoć, a nastup je bio fenomenalan”, rekla je Ivana za RTL.hr.


Komentari