RTL-OVA NOVINARKA O DRAMATIČNOM PERIODU ŽIVOTA: ‘U bolnici ste, rodili ste dijete koje ne možete primiti, u sobi ste sa ženama koje…’

Foto: Facebook

Dugogodišnja RTL-ova novinarka Marija Pajić postala je majka malenog dječaka Ive, 2020 godine. I dok neke majke imaju laganu trudnoću, to nažalost  nije bio slučaj ove svestrane novinarke. Pajić je provela u bolnici 4 mjeseca, a Ivo se rodio sa samo 1600 grama i to mjesec dana prije termina.

Pajić je u intervjuu za časopis “Mama i beba” prošle godine ispričala svoje traumatično iskustvo nakon poroda malenog sinčića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A P A J I Ć ⚓ (@merigoesaroundtheworld)

“Nedavno sam gledajući TV prepoznala zvuk inkubatora. Bila sam u kuhinji, ali točno sam znala taj zvuk koji sam slušala dan/noć na zagrebačkom Svetom Duhu krajem kolovoza prošle godine. Zanimljivo, nije me prošla ni jeza ni strah, samo neka uspomena koju sam zaboravila”, izjavila je Pajić.

Zamisli, dođeš u 21. tjednu trudnoće u bolnicu i oni ti napišu na papir pred pobačaj. Sreća pa si prgav na mamu i nisi slušao njihove prognoze iako si 100 dana radio probleme tek toliko da se zna da stiže raketa od 1600 grama. Uostalom, kakva bi ja to kraljica bila da nisam rodila junaka. Svake godine rodi ih se 2500, a njihova hrabrost ne stane u ovaj opis jer kada si stvoren da se istakneš, teško ćeš se uklopiti”, dodala je.

“Mogu sigurno reći da je to bilo jedno od najtežih putovanja u mom životu iako smo mi, Bogu hvala, dobro prošli s obzirom na to da je Ivo svega tri dana bio u inkubatoru, i to više zbog preventivnih razloga. Da je lako odlaziti na taj odjel, nije. Prati vas konstantna briga, samo čujete zvuk brojnih aparata i svaki čudniji zvuk shvaćate kao opasnost za svoje dijete. U bolnici ste, rodili ste dijete koje ne možete primiti, u sobi ste sa ženama koje uživaju u tom predivnom osjećaju majčinstva, družeći se s bebama, a vi to ne možete, nego se svaka tri sata odlazite izdojiti s drugim ženama koje je zadesila ista situacija i možete provesti tek nekoliko minuta sa svojom bebom”, ispričala je novinarka.

Komentari