RTL-ov reporter koji je posvojio dijete emotivno: ‘Tisuće posvojitelja spremno je pružiti ljubav’

Foto: Privatni album

RTL-ov reporter Boris Mišević, zajedno sa suprugom Ana-Mari, s kojom je prije više od godinu dana posvojio sina Aleksandra, na Svjetski dan posvojenja uputio je važnu poruku. Obratio se svima onima koji ne mogu postati roditelji biološkim putem, onima koji prolaze kroz dugu proceduru posvojenja djece, onima koji te procedure kroje, te na kraju i djeci u domovima za nezbrinute.

‘Nadamo se da će se postupak posvojenja skratiti provođenjem konkretnih reformi jer djeca predugo borave u domovima. A s druge strane ih čeka bolji život i tisuće posvojitelja koji su im spremni pružiti neizmjernu ljubav, sigurnost i egzistenciju’, poručio je bračni par Mišević za Zagreb.Info.

Boris je jučer povodom Svjetskog dan posvojenja, objavio fotografiju sa sinom Aleksandrom. ‘Veće od svega je to. Bilo dijete biološko ili posvojeno. Ljubav je ista. Ona nas vodi kroz teške i sretne dana. Njoj pripadamo zauvijek. Učimo ga bude čovjek, da sve ljude poštuje isto. On nas uči još puno više. Hvala svima koji su pomogli da Aleksandar ima život kakav zaslužuje. Mi im to sigurno nikada nećemo zaboraviti. 9.studeni Svjetski dan posvojenja’, napisao je Boris.

Kako i kada su on i supruga odlučili posvojiti dijete, ispričali su u srpnju prošle godine za magazin Story.  ‘Nakon brojnih neuspjelih pokušaja da prirodnim putem, a potom i umjetnom oplodnjom dobijemo dijete, shvatili smo da moramo pronaći neki drugi put do roditeljstva. Odluka da to bude činom posvojenja nekako je cijelo to vrijeme sazrijevala u nama. Na neki način to je bio logičan slijed događaja. Nakon što smo prespavali odluku, počeli smo je realizirati. Sjećam se, supruga i ja sjeli smo svaki za svoje računalo i počeli istraživati što sve trebamo učiniti. I tako je započela naša avantura posvojenja’, rekao je tada Boris.

 

Komentari