ROZGA, INDIRA I FANI SU NAM OTKRILE GDJE ČEKAJU NOVU Čini se da će preko granice biti dobra zabava!

Doček Nove godine radni je dan za brojne celebe. Dok većina ljudi planira što odjenuti i kako se što bolje zabaviti, glazbenicima je taj datum gotovo pa uvijek radan. Pričali smo s Indirom i Jelenom Rozgom, koje će svojim brojnim hitovima uveseliti brojne fanove i obilježiti izlazak iz stare i ulazak u novu 2022. godinu. Što planira raditi 31. prosinca pitali smo i Fani Čapaliju, bivšu Miss Hrvatske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

‘Novu godinu dočekat ću radno u Novom Sadu u hotelu Sheraton. Sigurna sam da će to biti nezaboravna večer. Radno Novu godinu dočekujem zadnjih 25 godina i biti okružena publikom za mene je najbolji provod’, kaže Jelena čije je ime sinonim za odličnu zabavu i provod za pamćenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Radno će biti i za njezinu kolegicu Indiru Levak, koja će također preko granice. ‘Ovu godinu završavam veselo, koncertima i u društvu moje publike, baš kao nekad! 30. prosinca zagrijavamo se u prekrasnom Trogiru, dođite u Tinel i slavite sa mnom kraj ove godine, a 31.12. Mostar postaje epicentar zabave. Pripremam vatromet emocija. Pjevat ćemo stare i nove hitove, pjesma Atlantida osvojila je top ljestvice tako da ću je i u Mostaru izvesti i pjevati s mojom publikom uglas’, ispričala je Indira i odala nam kako će izgledati njezin stayling.

‘Za ulazak u Novu pripremila sam predivnu maxi haljinu, crvene boje, ipak je to boja ljubavi i dio tradicije. Prognoza za 31.12 u Mostaru je vedro i veselo, zato dođite i pjesmom uplešite u 2022. Želim vam sve najbolje u Novoj, puno zdravlja i bezbrižnih dana!’, dodala je.

U sasvim drugačijem filmu staru će godinu ispratiti Fani Čapalija. Ova samozatajna Dalmatinka nikada nije bila zaljubljenica u razuzdane zabave nego je oduvijek preferirala mirniju atmosferu. ‘Nisam ljubitelj velikih slavlja za Novu godinu. Provest ću je mirno uz neku lijepu hranu, dobro društvo i neki odličan film’, rekla je Fani za Zagreb.Info.


Komentari