Ronalda su u obiteljskoj tragediji javno utješili i podržali svjetski poznati sportaši, ali gdje je tu naš Luka?

Foto: Gulliver

Tragična vijest da su Cristiano Ronaldo i njegova izabranica Georgina Rodriguez izgubili jedno od blizanaca nakon poroda šokirala je cijeli svijet. Na Instagramu su podijelili zajedničko priopćenje u kojem piše:

“S dubokom tugom moramo vas obavijestiti kako je naš mali sin preminuo. To je najveća bol koju jedan roditelj može osjetiti. Jedino rođenje naše male curice daje nam snagu da proživimo ove trenutke uz malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i njezi. Shrvani smo ovim gubitkom i molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima. Naš dragi sine, ti si naš anđeo. Zauvijek ćemo te voljeti. Cristiano i Georgina.”

Portugalčevi bivši i sadašnji suigrači, kao i brojni poznati sportaši i osobe, u komentarima su ga nastojali utješiti kako bi što lakše prebrodio ovu strašnu obiteljsku kalvariju. Oglasili su se Gary Lineker, Usain Bolt, Diogo Dalot, Piers Morgan, Alex Telles, Alvaro Morata, Marcus Rashford te mnogi drugi.

Felipe Melo, bivši reprezentativac Selecaa, napisao je : “Bog sve vidi, žao mi je, legendo”.

Međutim, ima i onih zvijezda koji nisu putem društvenih mreža iskazivali moralnu potporu jednom od najvećih nogometaša svih vremena. Tom stazom pošao je i Ronaldov dugogodišnji suborac iz madridskog Reala, kapetan Hrvatske – Luka Modrić. Ronaldo i Modrić su ‘bijelu’ svlačionicu dijelili šest uspješnih sezona, a nije tajna da su ta dva nogometna umjetnika gajili odnos prepun poštovanja. Prosječni ljubitelj Vatrenih nikada neće zaboraviti sliku iz Lensa, s Eura 2016., kada je CR7 tješio slomljenog Luku nakon pobjede Portugala nad Hrvatskom.

U sinoćnjem derbiju između Liverpoola i Cristianovog Uniteda, u kojem su Redsi slavili rezultatom 4:0, svjedočili smo uistinu dirljivoj sceni. U 7. minuti utakmice, cijeli ‘Anfield’ je ustao na noge i aplauzom poslao snažnu poruku podrške legendarnoj sedmici Crvenih Vragova. A ako se samo prisjetimo kolika je doza antagonizma između ta dva kluba, sigurno je da će se o tom potezu navijača Liverpoola pričati generacijama i generacijama.

Komentari