ROMANSA U BEOGRADU Domaća pjevačica s kolegom živi ljubav života

Pjevačica Antonija Šola uživa u ljubavi. Ne krije da svaki trenutak najradije provodi s odabranikom svojeg srca, kolegom Mariom Regaljem, pjevačem benda Ljubavnici. Svoju sreću zaljubljeni je par podijelio i na Instagramu romantičnom fotografijom obojanom osjećajima.

‘A kad se Dunav umori…’, napisala je Antonija u opisu fotografije koja je nastala u Beogradu, u po mnogima najromantičnijem dijelu dana; zalasku sunca. Dečko joj nježno ljubi čelo, dok pjevačica ne može sakriti osmijeh.

 

Uslijedila je lavina raznježenih komentara. ‘Hvala Mariju što te čuva i voli. Ja te nikad nisam vidjela sretniju. Uživajte golupčići, preslatki ste, ‘tko kaže da je zalazak sunca nešto najljepše… Ja sam upravo vidjela ljepše od najljepšeg – vas dvoje’, samo su neki od njih.

Podsjetimo, Antonija je početkom godine potvrdila ljubav s glazbenikom. Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav. ‘Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga’, izjavio je Mario tada.

 

 


Komentari