ROKO pokazao novo lice pred Zoranom Mamićem i Lanom Jurčević

Facebook
U novoj sezoni klub priprema razna iznenađenja i još više velikih glazbenih gostovanja o čijem rasporedu se možete informirati na službenim Facebook i Instagram stranicama kluba.

Poznata zagrebačka adresa za vrhunsku zabavu i provod, klub Roko, proteklog je vikenda pokazao svoje novo lice i zablistao u novom sjaju. Inače, klub je svoja vrata otvorio u lipnju 1994. godine na Jarunu i od tada ga krasi epitet kluba stvorenog za zabavu, koji je omiljeno zagrebačko okupljalište mladih. Nakon 21 godine uspješnog poslovanja, težnja za novijim i modernijim ambijentom, te stvaranja dodatne vrijednosti za svakog gosta potaknuli su novi projekt temeljitog preuređenja i osvježenja kluba, koji sada nosi ime ROKO Club & Lounge.
Ako ste do sada svoju prvu kavu ispijali u klubu Roko ili u njemu provodili večernje izlaske s društvom, ubuduće ćete to sigurno činiti još češće. Novo omiljeno mjesto za duga prijateljska druženja i ispijanje toplih napitaka je dnevni boravak – poseban kutak kluba na koji nitko ne ostaje ravnodušan. Detalji i ambijent prilagođen mladima mame na duže i češće dolaske.
12045262_872040369548438_4330320172244206812_o
VIP otvorenje za partnere i prijatelje kluba održano je u četvrtak 17. rujna uz promociju novog sastava, oformljenog od samog kluba Roko, “Roko banda“. Slavlje su svojim prisustvom uveličale brojne osobe iz javnog, kulturnog i društvenog života Hrvatske. Među njima bili su i Zoran Mamić, Lana Jurčević, Suki i neki rukometaši RK PPD Zagreb.
Veliko otvorenje najmodernije uređenog kluba u Hrvatskoj za sve goste obilježeno je u petak spektakularnim koncertom jedne od najvećih zvijezda ovih prostora – nastupom Željka Joksimovića, koji je oduševio brojnu publiku prepunu ljepotica. Obje večeri goste je zabavljao DJ Josepo.
Bogat tjedni noćni program u klubu Roko počinje srijedom uz promotivne cijene pića za naše goste. Petak je rezerviran za koncerte, dok je „Subota u Roku“ najbolja zabava u gradu za sve generacije uz najpopularnije domaće i strane hitove našeg rezident DJ-a. Otvoren je svaki dan od 8 – 23h, a vikendom zabava traje do ranih jutarnjih sati.


Komentari