RODITELJI POZNATE GLUMICE SMRZNULI SE U SVOJOJ KUĆI: Obožavatelji se pitali zašto im bogata kći nije pomogla

Foto: Twitter

Američka glumica Alicia Vitt iz serije “Walking Dead” napisala je dirljivu počast svojoj majci i ocu, koji su prošlog mjeseca pronađeni mrtvi u svojoj kući u Massachusettsu, prenosi nbcboston.

Naime, Diane Witt, (75) i Robert Witt (87), pronađeni su mrtvi u njihovoj kući u Worcesteru, Massachusetts, 20. prosinca, nakon što su doživjeli hipotermiju budući da im je bilo isključeno grijanje u kući.

Mnogi su se pitali kako to da im bogata kći, proslavljena glumica, nije pomogla. Alicia Vitt je napokon prekinula tišinu objavom na Instagramu te opisala kako je točno došlo do tragičnog ishoda.

”Moji roditelji nisu bili bez para. Bili su jako tvrdoglavi, ali predivne duše i uz to su pravili svoje izbore i odluke na koje nisam mogla utjecati. Pomagala sam im, na sve načine na koje sam mogla, na sve načine na koje su mi dozvolili. Nisam imala pojma da im je grijanje isključeno. Nikada neću shvatiti kako i zašto su odlučili da mi ovo ne kažu, nisu dopustili da im pomognem. Srce mi je slomljeno” napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Witt (@aliciawitty)

Witt je rekla da joj nije bilo dopušteno ući u kuću roditelja “više od deset godina”. Svaki put kada bi se ponudila da nešto popravi, odbili su pustiti radnike u kuću, uvjeravajući je da nema pravo govoriti im kako da žive svoje živote i da sve imaju pod kontrolom.

Glumica je dodala da se još uvijek bori s tim što je još mogla učiniti. Osim toga, podnijela je peticiju sudskom sustavu da preuzme kontrolu nad “dvije inače vrlo oštre, vrlo neovisne, vrlo sposobne odrasle osobe”.

‘Naše posljednje riječi jedno drugom bile su ‘volim te’, otkrila je pratiteljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Witt (@aliciawitty)


Komentari