Rodila popularna radijska voditeljica: Iznenadit će vas koje ime je dala svojoj kćeri

Goran Stanzl/PIXSELL

“Nemamo nijednu Anju u obitelji, ali sviđa nam se to ime. Isto kao što nam se sviđala i Vera, baka je bila dodatna prednost”,  otkrila je Tamara za Story te nadodala kako se ne brine hoće li Vera biti ljubomorna na mlađu sestricu.

Radijska voditeljica Tamara Loos (31) rodila je djevojčicu danas u jutarnjim satima u Zagrebu, piše Story. Vijest su objavili Tamarini kolege s radijskog programa Antene Zagreb i na taj način čestitali voditeljici i suprugu Matiji Perkoviću.

 

 

View this post on Instagram

 

I sad nakon ovog ti idi na porodiljni..? #jutarnjishow @antenazagreb

A post shared by Tamara Loos (@loostamara) on

Tamara i Matija kćeri su dali ime Anja. Mladi par dobio je prvo dijete prije četiri godine, djevojčicu Veru.

“Zvat će se Anja, iako nemamo nijednu Anju u obitelji. Sviđa nam se. Isto kao što nam se sviđala i Vera, baka je bila dodatna prednost”, otkrila je Tamara za Story te nadodala kako se ne brine hoće li Vera biti ljubomorna na mlađu sestricu.

“Bit će kako bude i nosit ćemo se s time kao i sa svim izazovima dosad, a bilo ih je i ima ih, ali zasad mogu reći da se Vera raduje sestri, a posebno se veseli što će s njom dijeliti svoje igračke”  izjavila je Tamara.

Mladi par upoznao se još u osnovnoj školi gdje su međusobno iskazivali ljubav putem leksikona, a zatim su oboje upisali i istu srednju školu. Prije desetak godina su se ponovno sreli i zaljubili, a od tada uživaju u zajedničkom životu. Od prvog dana otkako se rodila njihova djevojčica, Matija joj je velika pomoć i uvijek je isticala da je odličan tata.

 

 

View this post on Instagram

 

Reunion?

A post shared by Tamara Loos (@loostamara) on


Komentari