‘Rodila je Šuput Maja, neka znade cijela raja’: Društvene mreže gore nakon poroda pjevačice

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput (41) rodila je prvo dijete u srijedu u Petrovoj. Još se nije oglasila na društvenim mrežama kako bi otkrila koje je ime odabrala za sina, ali reakcije na internetu ne jenjavaju. U moru čestitki našlo se i ponešto šaljivih komentara.

Maja je trudnoću najavila u listopadu prošle godine i od tada je redovito objavljivala kako izgledaju njezini trudnički dani. Njezine su objave nailazile na veliko zanimanje javnosti, a o trudnoći se redovito pisalo u medijima.

I sama Maja se našalila na svoj račun i veliku medijsku pažnju koju je njezina trudnoća privukla. Nedavno je podijelila nečiji Instagram story na kojem je pisalo; “Molio bih Meghan i Harrya da ne skreću pažnju s Maje Šuput”.

Vijest o njenon porodu oduševila je korisnike interneta, koji su se odmah raspisali.

“Mojim neprospavanim noćima je konačno došao kraj. Nadam se da će mi se apetit vratiti”, našalio se jedan korisnik Facebooka.

“Maja Šuput je rodila, idem se napiti u selo”, “Sutra svi na trg bit će velika fešta”, “Sad imam izgovor za okrenut roštilj”, “Očekujem da će Sabor razmotrit da današnji dan bude državni praznik”, “Idem zvat šefa je li se radi sutra”, “Ako ne praznik onda makar dan radosti”, “Rodila se kraljevska beba”, samo su neki od komentara.

Neki su imali inspiracije i za sastavljanje stihova.

“Rodila je Šuput Maja Stade žamor stade graja,
Rodila je Šuput Maja Svanu dan sa puno sjaja,
Rodila je Šuput Maja Neka znade cjela raja,
Rodila je Šuput Maja Bez po muke i belaja,
Rodila je Šuput Maja Sreći našoj nema kraja,
Rodila je Šuput Maja Nek nas samo ljubav spaja
Rodila je Šuput Maja dok čekamo slike uz šalicu čaja
Rodila je Šuput Maja”, napisao je jedan korisnik Twittera s pjesničkim sklonostima.


Komentari