Rodila je Kaja Vidmar, slovenska manekenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom

Foto: Instagram

Kaja Vidmar, poznata slovenska manekenka na svom je Instagram profilu objavila fotografiju bebe na sam Uskrs tako da se može naslutiti kako je stigla prinova. Manekenku već nekoliko mjeseci povezuju s domaćim nogometašem Šimom Vrsaljkom, no ni Vrsaljko ni Vidmar zasad vezu ne potvrđuje. Detalje privatnog života ne iznose u medijima, a nogometaš Vrsaljko nedavno se razveo od supruge Matee s kojom ima sina.

Ispod fotografije novorođene bebe, Kaja je onemogućila komentare pratitelja, a u opisu fotografije stavila je bijelo srce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

U jednom intervjuu za slovenski portal 24ur početkom veljače, Kaja je otkrila da bi trebala roditi svoju princezu u rano proljeće, a osvrnula se i na svog dečka: “On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim omiljenim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj najveći motivator.”

Otkrila je i da živi u Madridu sa svojim dečkom i da će se kćer sigurno roditi u Španjolskoj.

Kaja se osim mankenenskom karijerom bavi i dizajnom. Završila je tečaj šivanja i rukovanja s kožnim materijalom te je dvije godine pripremala svoj modni brend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Komentari