ROBERT KNJAZ : ‘Oko Božića je pozitiva u zraku i svi se bolje osjećaju’

Foto: Instagram

Robert Knjaz, dugogodišnje omiljeno TV lice i mnogima sinonim za humor i kvalitetan TV sadržaj, i ove je godine dobio priznanje za svoj rad pa je nominiran za Zlatni studio zbog svoje emisije ‘Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac’.

Da realizira “Životinje”, palo mu je na pamet nakon što je odradio dvije sezone “Hrvatskih velikana”.

‘Još mi je to jedan od najdražih i najveselijih projekata koje sam radio, jer životinje su neodoljivo zanimljive, iskrene i slatke. Uz to, nekako smiruju sve oko sebe, a i puno više daju ljudima nego mi njima’;  rekao je Knjaz za Jutarnji.

Usprkos tome što uvijek radi i u njegovoj glavi kreativnost ne pozna radno vrijeme, vrijeme blagdana uvijek rezervira za obitelj,  suprugu Zrinku i troje djece, Emanuela, Sunčicu i Luku. ‘Blagdani kod nas izgledaju kao i kod svih ostalih. I meni je ovo najljepše doba u godini, jer oko Božića je pozitiva u zraku i svi se bolje osjećamo. To je i tako prekrasno vrijeme za obitelj, prijatelje, te prilika da malo sagledamo svijet oko sebe i razmislimo što možemo bolje učiniti za druge. Jedva čekam i nadam se da neće prebrzo proći kao i svake godine. A svim gledateljima želim sretan Božić i punooooo veseliju i mirniju 2022.”, rekao je Robert Knjaz.


Komentari