Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca Uskrs dočekali na zagrebačkoj Klinici za traumatologiju

Foto: Dario Njavro / HRT

Pjevački par popularne HRT-ove emisije ”Zvijezde pjevaju” voditelj Robert Ferlin (55) i pjevač Mario Lipovšek Battifiaca (51) Uskrs su dočekali na zagrebačkoj Klinici za traumatologiju. Ondje su završili zbog nezgode koja ih je snašla na probi prije nastupa.

“Sve se dogodilo u subotu na generalnoj probi kada smo silazili stepenicama prema bini kako bismo odradili zadnju probu prije nastupa. Odjednom me presjekla snažna bol u lijevom listu noge. Mislio sam da je grč, no bol nije prolazila pa su mi pozvali Hitnu pomoć. Liječnici su predložili da odem na Traumu, no budući da mi nisu mogli reći hoću li se vratiti do početka showa, odlučio sam, na vlastitu odgovornost odraditi emisiju i potom otići u bolnicu”, ispričao je Ferlin za Jutarnji list.

Opskrbili ga tabletama

S obzirom da mu je noga natekla, a bol bila sve jača nakon završetka snimanja otišao je u zagrebačku Kliniku za traumatologiju. Ferlin je kazao da su ga opskrbili tabletama protiv bolova i da čeka utorak, odnosno prvi radni dan kad će se javiti riječkim liječnicima koji će zagrebačku dijagnozu potvrditi i ultrazvukom. Čuo se i s fizioterapeutom nogometnog kluba ‘Rijeka’ koji bi ga trebao osposobiti da u subotu bude sposoban nastupiti u novoj epizodi showa.

‘Svi s kojima sam razgovarao rekli su mi da ovakva ozljeda traži desetak dana mirovanja i dodali da nisam normalan što razmišljam o showu. Ali to, da nisam normalan, mislim da već svi znamo. Dakle, bude li iole moguće, evo me u subotu u Zagrebu. Publika će biti uskraćena za moje neodoljivo plesno umijeće, ali nadoknadit ću to pjevanjem’, najavio je radijski voditelj.

Komentari