Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca senzacionalni su pobjednici ovogodišnje sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’!

Robert i Mario (Foto: Facebook/Zvijezde pjevaju)

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca pobjednici su 10. sezone HRT-ova showa Zvijezde pjevaju, odlučili su to gledatelji Hrvatske televizije.

U finalu su se natjecala tri para: Robert i Mario, Marina Orsag i Ivana Kindl te Marko Braić i Gina Damjanović. Parovi su prvotno otpjevali po dvije pjesme, a nakon što su Marina i Ivana eliminirane, u finalni dio ušli su Robert i Mario i Marko i Gina, koji su zapjevali po treći put u večeri. Žiri su već standardno činili Jurica Pađen, Danijela Martinović, Marko Tolja i Zorica Kondža. Glasanje je trajalo od prošle subote.

Emisija je počela nastupom nefinalista koji su atmosferu u studiju zagrijali izvedbom Tajčine pjesme ‘Hajde da ludujemo’.

Marko i Gina briljirali 

Finalnu večer otvorili su Marko i Gina pjesmom ‘Blue Suede Shoes’ legendarnog Carla Perkinsa. “Kad sam prvi puta čula Marka, odmah smo svi vidjeli da ‘mali lipo piva’. Lijepo si to otpjevao”, kazala je Zorica. “Meni su zbog tebe na društvenim mrežama prijetili, vrijeđali me. Kad sam došao sjesti, rekli su mi da pazim koju ću mu grešku naći. Međutim, ja danas ne mogu naći niti jednu grešku”, rekao je Marko.

Žiri im je dao maksimalnih 40 bodova.

Marina i Ivana pjevale country hit

Marina i Ivana su kao svoju prvu izvedbu večeri izabrali country hit ‘Blame It on Your Heart’. “Mogu samo reći da bi na vaše izvedbe i stup ulične rasvjete zaplesao”, poručio im je  Jurica. “Od početka emisije vidim da jako dobro funkcionirate u dvoglasju”, prosudila je Zorica.

Cure su dobile ukupnu ocjenu 38.

Danijela i Marko pohvalile Roberta i Marija

Posljednji par prvog kruga bili su Robert i Mario uz pjesmu ‘Zašto praviš slona od mene’ Dina Dvornika. “Tek sam u zadnjoj emisiji shvatio da si jednako talentiran za ples kao i za pjevanje”, poručio je Marko Robertu. “Zaista briljantan odabir pjesama u svih sedam emisija”, pohvalila ih je Danijela.

Za nastup su dobili dvije devetke i dvije desetke. Ukupno – 38.

Marko i Gina ponovno oduševili

Marko i Gina otpjevali su za svoj drugi nastup pjesmu ‘Pepeo’ koju autorski potpisuje mentorica. “Marka si super pripremila za ovaj dvoglas. Meni je jako dobro to zvučalo”, pohvalila ih je Zorica. “Ova je pjesma u meni probudila znatiželju. Spominje se i neki prah, zna li se išta o tome”, šaljiv je bio Jurica. “Marko, bio si totalno cool kroz cijelu pjesmu”, sipao je lovorike Tolja na račun Marka.

Žiri im je opet dodijelio 40 bodova.

Marina i Ivana otpjevale ‘Utjehu’

Marina i Ivana kao drugu pjesmu odabrale su Ivaninu ‘Utjehu’. “Ti si mi Marina dopustila da mi u svakom trenutku obećavaš nešto novo. Ti si toliko narasla u ovoj emisiji da je to čudesno promatrati”, emotivna je bila Danijela. “Ovo je grozno teška pjesma, ali moglo je biti bolje”, kritičniji je bio Tolja. “Ja ću samo reći. ‘Honey’, imaš dušu kad pjevaš”, poentirao je Jurica.

Dobile su maksimalan broj bodova – 40.

Robert i Mario ‘razvalili’

Robi i Mario otpjevali su Marijevu pjesmu ‘Del tebe’. “Ja sam očekivao da će grudnjaci poletjeti na binu”, kazao je Jurica. “Vi ste večeras neprepoznatljivi”, pohvalila ih je Zorica.

Za svoj su nastup dobili četiri desetke.

Senzacionalni pobjednici

Prije samog superfinala, u emisiji je nastupila Danijela s pjesmom ‘Ljubav ne odustaje’. Nakon toga smo saznali da Marina i Ivana ne prolaze u superfinale. U posljednjem, finalnom dijelu, Marko i Gina izveli su hit ‘Nije mi svejedno’, dok su Robert i Mario zapjevali ‘Niko kao ja’. Oba su para za zaključne nastupe dobili po 40 bodova. Dok smo čekali proglašenje pobjednika, Doris Dragović je otpjevala ‘Sna’ću se ja’. Na kraju smo doznali da su pobjednici ovogodišnje sezone Zvijezde pjevaju Robert i Mario.

I ove sezone kroz sve emisije vodio nas je voditeljski par Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica showa je Uršula Tolj.

Komentari