RIJEDAK PRIZOR Povodom proslave 62. rođendana, ‘Prljavac’ Jasenko Houra objavio fotografije sa suprugom i djecom

Jasenko Houra (Foto: Bozo Radic / CROPIX)

Gitarist legendarnog ‘Prljavog kazališta’ Jasenko Houra proslavio je svoj 62. rođendan, a na svom Instagramu je objavio fotografije s privatne proslave.

‘Jajo’ je na fotkama pozirao sa svojom suprugom Dianne koju rijetko pokazuje u javnosti te kćerima Dorom i Marijanom te sinom Ivanom Brunom, a u opisu je jednostavno napisao.

“Hvala svima na lijepim željama.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jasenko Houra (@jasenkohoura)

Podsjetimo, ‘Prljavci’ su početkom svibnja došli u fokus javnosti nakon što je počela kružiti vijest o njihovom raspadu. Naime, jedan od osnivača skupine Tihomir Fileš odlučio je zabraniti Houri nastupe pod nazivom ‘Prljavo kazalište’.

Međutim, vijest o raspadu je Houra ubrzo demantirao putem priopćenja.

“Bend Prljavo kazalište nije se raspao nego i dalje djeluje i aktivno radi na stvaranju novog glazbenog materijala kao i na planiranju budućih aktivnosti u obliku nastupa uživo i izdavanja albuma. Gospodin Houra i dalje ostaje član Prljavog kazališta. Notorna je činjenica da je gospodin Houra jedan od osnivača benda Prljavo kazalište i autor nekih od najvećih hitova Prljavog kazališta. Javnosti, a pogotovo fanovima Prljavog kazališta, suvišno je posebno objašnjavati ulogu gospodina Houre u Prljavom kazalištu”, poručio je Houra.

Komentari