RIJEDAK PRIZOR Gitarist Prljavog kazališta Jasenko Houra objavio fotografije s obiteljskog slavlja i otkrio veliku vijest

Jasenko Houra (Foto: Bruno Konjevic / CROPIX)

Gitarist zagrebačkog rock sastava ‘Prljavo kazalište’, Jasenko Houra na svojem je Instagram profilu objavio obiteljsku fotografiju s rođendanske proslave. Inače Houra ne dijeli često ovakve privatne fotografije s javnošću.

“Proslava Dorinog 23. rođendana kao i nove funkcije direktorice naše nove obiteljske firme, Houra grupa”, napisao je Houra u opisu niza fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasenko Houra (@jasenkohoura)

‘Čestitke prelijepoj slavljenici, ali jednako i dragim roditeljima! Sve vam najbolje bilo i najsretnije!’, ‘Živila direktorica’, ‘Sretan ročkas Dora, veliki pozdrav obitelji’, pisali su Hourini pratitelji.

Inače, Dora je jedno od troje Hourine djece. Najstariji sin Ivan Bruno se bavi građevinom, kći Marijana je diplomirala agronomiju, a najmlađa kći Dora studira odnose s javnošću na Veleučilištu VERN. Houra je jednom prilikom izjavio kako je sretan što nitko od djece “nije krenuo njegovim putem”.

Svoju suprugu Dianne je upoznao tijekom kanadske turneje benda Prljavo kazalište. ‘Nemam definiciju dobrog braka, naprosto to da se jedna strana trudi razumjeti drugu. Mislim da je to temelj svega jer ako nema razumijevanja, sve ostalo je patetično’, poručio je ranije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasenko Houra (@jasenkohoura)

Podsjetimo, početkom mjeseca javnost je ostala šokirana viješću o raspadu legendarnog benda Prljavog kazališta, i to nakon 45 godina rada. Tihomir Fileš, jedan od originalnih osnivača ove skupine, odlučio je zabraniti ostatku ekipe korištenje imena i time potaknuo glasine o raspadu. Nakon toga se gitarist i pjevač ‘Prljavog kazališta’, Jasenko Houra očitovao o navodnom sukobu s Filešom i daljenjem radu benda putem službenog priopćenja.


Komentari