RIJEČI KOJE NIJEDNA MAJKA NE ŽELI IZGOVORITI: Severina o sinu: ’Mislim da je bilo dogovoreno da se odvede u Srbiju i da ga ja više nikad ne vidim’

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Na Županijskom sudu u Splitu u ponedjeljak su se sastali Severina Kojić i Milan Popović koji su prisustvovali ročištu čija je glavna tema skrbništvo nad njihovim zajedničkim sinom, Aleksandrom.

Severinin odvjetnik, Mate Matić za Dnevnik.hr govori kako je ročište završeno, a dokazi se više neće provoditi. Što se tiče odluke, govori kako se ista očekuje u jednom vremenskom periodu. Novinarima je ponovio i iskaz posebne skrbnice dječaka koja je istaknula kako maleni želi živjeti s majkom.

Severina pak navodi kako misli da je ovaj slučaj bio već dogovoren. “Da se dijete odvede u Srbiju i da ga ja više nikad ne vidim”, istaknula je. Inače, naša pjevačica trenutno provodi vrijeme sa sinom, a zajedno ljetuju na našoj obali. Tvrdi kako će s njom biti do 15.7. Inače, trenutnom odlukom suda, dječak s majkom može biti svakog drugog vikenda i pola praznika.

Komentari