‘REŽE MI NOKTE, NOSI ME NA KAT’ Iris (81) i 45 godina mlađi suprug ruše sve predrasude o razlici u godinama

Foto: Facebook

Godine su samo broj, a da ih ljubav ne poznaje potvrđuju i 81-godišnja Iris Jones i 36-godišnji Mohamed Ahmed Ibriham koji su se 2019. godine upoznali na Facebooku, a u studenom prošle godine izrekli jedno drugome sudbonosno ‘da’. Naime, kako piše The Sun, Britanka je nakon upoznavanja na društvenoj mreži, otišla Mohamedu u Egipat kako bi se par mogao upoznati prvi put te vjenčati, a od tada Iris redovito iskazuje ljubav prema svom muškarcu putem Facebooka. Tako je u jednoj objavi otkrila što njoj znači ljubav te pružila uvid u njezin suživot s Mohamedom.

“Ljubav je kad vam onaj koga volite reže nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi kat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobitel koji ste ostavili u Uberu. Ljubav je kad onaj kojeg volite spava na bolničkom podu i odbija vas napustiti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu”, napisala je u svojoj objavi.

Na kraju objave dodala je da su Mohamedovo strpljenje, razumijevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli. Iris se razvela od svog bivšeg supruga prije četrdeset godina, a s njime ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njezine veze s Mohamedom, ali Iris kaže da su promijenili mišljenje nakon što su ga upoznali. Iako su stupili u brak, Iris i Mohamed ovog su proljeća bili prisiljen biti odvojeni dok se Iris bori s osiguravanjem vize za svog bračnog partnera kako bi mogli zajedno živjeti u Velikoj Britaniji. Budući da nije bila sigurna kada će se ponovno vidjeti, Iris je tada rekla da im odvojenost teško pada.

˝Jako sam sretan čovjek što sam pronašao ovakvu ženu˝

˝Imam dane kada cijelo vrijeme samo plačem. Odvojena sam od nekog koga volim i to je jako teško. Nemam vremena ovako provoditi naš brak i njegovi odvjetnici to znaju˝, ispričala je. Mohamedu, koji je 45 godina mlađi od Iris, ova odvojenost teško pada, ali je zahvalan što je uopće upoznao svoju suprugu. ˝Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam sretan čovjek što sam pronašao ovakvu ženu˝, rekao je.


Komentari