RENE BITORAJAC SE PRISJETIO STARE SNIMKE: ‘Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL/Instagram

Hrvatski filmski, televizijski i kazališni glumac i voditelj, Rene Bitorajac (49) prisjetio se uspomena iz 2006.godine pa objavio snimku iz prve sezone zabavnog showa “Ples sa zvijezdama”.

Naime, Bitorajac je tada sudjelovao u showu kao jedan od kandidata u natjecanju za prvo mjesto, a tu istu sezonu je sudjelovala i pjevačica Maja Šuput (42).

Već na prvi pogled jasno je koliko su se kroz godine oboje promijenili, a glumac je povodom toga napisao duži tekst ispod videa koji je podijelio na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rene Bitorajac (@rene_bitorajac)

“Isssss, 2006. godina. Tko se više promijenio, ja ili Maja Šuput?”, započeo je Bitorajac.

“Ja u tom trenutku 71 kg., danas 84. Snimam Bitange i princeze po cijele dane, navečer probavam isto to pred premijeru u kazalištu, a ples treniram u kasnim noćnim satima”, dodao je.

“Ipak, ja uđoh u finale”,  zaključio je Bitorajac.

“Predobro ste izgledali! Mladi i otkačeni”, “Bez brade Rene nije Rene”, “Ma ti si meni isti, možeš se zvat Rene, ali za mene si Kunić”, “Čekaj, ti si bio na plesu sa zvijezdama? Woow, skroz sam zaboravio”, samo su neki od komentara pratitelja.

Rene Bitorajac i Mirjana Žutić, u finalu su završili kao drugoplasirani par, ali im bodovi nisu bili dovoljni za konkuriranje tadašnjim pobjednicima, Zrinki Cvitešić i Nicholasu Quesnoitu.

Foto: Screenshot


Komentari