REKLA JE ‘DOSTA’: Napucala dečka jer je lajkao gole fotke drugim ženama dok je živio kod nje

Foto: Instagram screenshot

Bivša domina, kantautorica i humanitarka, 37-godišnja Alex Ognjena, poprilično je aktivna na društvenim mrežama gdje često objavljuje izazovne fotografije, ali i odgovara na pitanja obožavatelja.

Iako je to nedavno objavila kako je našla novog dečka, sudeći prema  njezinim najnovijim odgovorima, ljubavi je, čini se, došao kraj – i to zbog njegove prevare.

“Ne bih rekla da me uspio smotati koliko sam ja umorna da se moram bojati svakoga pa sam se svjesno odlučila barem jednom u životu prepustiti i vjerovati na slijepo. Nikad više”, napisala je te otkrila kako ju je dragi prevario, ali neki od pratitelja stali su u njegovu obranu, što se Alex nimalo nije svidjelo.

“Znam da nije bio nevjeran jer je on takav. Što što lajka druge je jer im vraća dobrim. A samo je tebe volio”, napisao joj je tako jedan pratitelj, a Ognjena mu je “žestoko” odgovorila.

“Ne znam što si umišljaš tko si (valjda neku frend), ali frend ti baš slučajno “vraća dobrim” isključivo na fotke gdje su s**e i guzice, a sve ostale fotke na profilu im ignorira. I još zna kakvu imam prošlost i svejedno to radi.”, započela je bez dlake na jeziku.

“To nije ljubav. Općenito, poprilično je jefitno i neukusno kad muškarac njegovih godina živi kod cure, a drugim ženama lajka gole s**e. Full seljački. Uostalom, lako za lajkove, vidjela sam screenshotove dopisivanja s njima dok je još bio sa mnom.Još uvijek povraćam kad se sjetim. I zato molim da završimo ovu temu. Hvala”, poručila je Ognjena.

Foto: Alex Ognjena Instagram

Ognjena nije ostala mirna ni na druge neukusne komentare, a otkrila je i na koji je način saznala za nevjeru:

“Karma je super jer sam i ja saznala od treće strane da me vara, baš kao što sam i sama mnoge takve ljigavce cinkala. Tako i treba kad već sami nisu iskreni. Žene si trebaju međusobno čuvati leđa”, zaključila je.


Komentari