‘REKAO BIH DA SAM POPULARNIJI NEGO IKAD’ Budući djed Huljić gostovao kod Ane Radišić, govorio i o sinu Ivanu

Jedan jedini, veliki Tonči Huljić (60), riječi su kojima je voditeljica Ana Radišić (33) najavila poznatog glazbenika, producenta i tekstopisca, prenosi 24sata. Huljić je u društvu srbijanske pjevačice Sare Jo (28) i domaće glazbene zvijezde Matije Cveka (29) gostovao u podcastu uživo “Putem oblaka s Anom Radišić”.

Kako je poznato, Tonči će ubrzo postati djed prvi put, a uvjeren je da njegovoj kćeri Hani (31) ne trebaju savjeti o roditeljstvu.

”Netko tko je tako odgojen samo će nastaviti odgajati svoje dijete na isti način. Ne treba tu puno filozofirati, vidjet ću kako je to postati djed kad postanem. Samo nek’ se rodi živo i zdravo”, rekao je ponosni otac.

‘Živimo normalnim životom’

Huljići su od početka Hanine i Grašine veze pod povećalom javnosti, a vjenčanje za koje su mislili da će biti u krugu obitelji pretvorilo se u medijski spektakl.

”Ostali smo prilično pribrani svi tijekom tog perioda, mi živimo neki potpuno drugi život. Živimo obično, normalnim građanskim životom. Volim biti na Hvaru, volim biti s običnim ljudima kad mi posao baš i nije uobičajen. Ne možeš uvijek biti svoj u ovom poslu, ali to je nužno da se njime baviš – objasnio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Huljić je sa suprugom Vjekoslavom (59) djecu usmjeravao dalje od glazbe, no čini se da im je ona ipak u krvi.

”Mi u obitelji smo svi u istom biznisu, no taj dio života držimo razdvojenim. Hanu i Ivana čak smo gurali u drugom smjeru, no oni su se sami izgradili u glazbi. Ne slušam što oni rade niti obrnuto, jer ti može sve ostati u glavi. Nikad nisam čuo Ivanovu pjesmu, no napisao sam isti dio nota kao i on, to je genetika. Oni nisu sin i kći od poznatih mame i tate, oni su svoje osobe i ponosan sam na njih”, kaže Huljić.

”Možda bih rekao da sam popularniji nego ikad, imam utjecaja više nego ikad – rekao je i natuknuo da mu to nije pretjerano važno. U ovim mi se godinama čini najvažnije probuditi ujutro”, rekao je Tonči.


Komentari