REGISTRIRANA PRVA NEVERA! Mate Rimac otkrio što znače slova na tablici

Mate Rimac (Foto: Foto: Darko Tomas / CROPIX)

Mate Rimac pohvalio se na društvenim mrežama kako je registrirao prvu Neveru.

“Nakon 5 godina razvoja, preko 1.000 ljudi u projektu, 17 proizvedenih prototipova, 45 crash testova, 9 uništenih auta tokom crash testova i tisuće drugih testova – danas je regularno registrirana prva Nevera. Za sada u Hrvatskoj a uskoro i u mnogim drugim zemljama. Evo više te tablice, čak i sa pečatom. Bit će ih zanimljivo vidjeti uskoro na tablicama Monaca, UK, SAD-a, Njemačke, Japana, Kanade itd”, napisao je u Facebook objavi.

Foto: Facebook / Mate Rimac

Matini pratitelji nisu mogli sakriti oduševljenje u komentarima pa su mu pisali: ‘Bravo i još bezbroj puta bravo! A svi vi kritičari, pljuvači, filozofi… Pokrijte se po ušima!’, ‘Čestitke cijelom timu na ogromnom uspjehu koji je na kraju dobio i tu točku na i, tj. registraciju! Amen!’, ‘Bome svaka čast. Mislim da svi mi izvan branše ne možemo pojmiti kompleksnost tog procesa, ali vjerujem da je brutalno’.

No, jedan od pratitelja upitao je: ‘Oooo lipo, lipo! Nego, NM – ‘Nevera Matina’? na što je Mate odgovorio: ‘Newton metara’. Drugi pratitelj se potom nadovezao: ‘2360 je okretni moment Nevere’.

Foto: Facebook / Mate Rimac
Foto: Facebook / Mate Rimac

Komentari