Regija bruji da Severina ima novog dečka, mlađahnog vinara: Oni otkrili pravu istinu

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Da je ljubav pukla između Severine i Igora Kojića, nagađa se mjesecima, a srpski tabloidi ovih dana su se raspisali o tome da pjevačica ponovno ljubi i to vinara Tomislava Voštinića iz Graberja Ivanićkog.

Ovaj 38-godišnjak vlasnik je vinarije u blizini Zagreba koju je Severina ovoga rujna i posjetila zajedno sa svojim prijateljima. Navedeno druženje ovjekovječila je i objavom na Instagramu, iz koje je očigledno da je veselja bilo napretek.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Inače Severina, navodno već nekoliko mjeseci živi u Hrvatskoj, a Kojić u Srbiji te ju, kako pišu srpski mediji, nije posjetio više od šest mjeseci. Zbog silnih nagađanja, oglasio se i pjevačicin PR tim, demantirajući ljubavnu vezu sa Voštinićem.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tomislav Voštinić (@vostinictomislav)

“Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event, na kojem je između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa“, priopćili su za Jutarnji.

Povodom medijskih napisa oglasio se i mladi vinar.

Gluposti. Ma daj, nemojte me uopće to pitati”, kazao je Voštinić za Slobodnu Dalmaciju.


Komentari