Redakcija Dodikove TV bit će u Rudešu, neki poznati voditelji ih odbili, pregovori sa Šprajcem propali?

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Una TV, regionalna televizija koja s emitiranjem programa počinje krajem ove godine, uz Severinu i Ivanu Paradžiković, okupila je i druga brojna poznata televizijska lica. Jutarnji list doznaje kako se šuška da trenutno o poslu pregovaraju Mojmira Pastorčić, Ivana Tomić, Domagoj Novokmet i Frano Ridjan.

Ivana Tomić, bivša voditeljica Nove TV, potvrdila je za Jutarnji list da pregovara s Una TV, no nije željela precizirati o čemu se točno radi, jer dogovor još uvijek nije finaliziran. Mojmira Pastorčić, trenutno urednica i voditeljica RTL-ovog Direkta, koja bi navodno trebala voditi zagrebački Dnevnik, na upit je opovrgnula šuškanja o transferu. Isto su učinili i Frano Ridjan i Domagoj Novokmet.

Jutarnji piše kako su navodno šefovi Una TV pregovarali i s RTL-ovom zvijezdom Zoranom Šprajcom, ali se nisu mogli dogovoriti oko uvijeta za transfer.

Program televizije krenut će u isto vrijeme iz sve tri države, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. U glavnim gradovima bit će redakcije, a dnevnici za sve tri države bit će spojeni u jedan. Kanal će pokrivati gotovo 20 milijuna ljudi, a zagrebački studio regionalne televizije uređuje se u Sky Office-u u Rudešu.


Komentari