‘REAGIRALA SAM ONAKO KAKVA JESAM!’ Svi pričaju o Jasni Zlokić, njezine dosjetke na dodjeli nagrada su apsolutni hit

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

Brojni gledatelji dodjele medijskih nagrada Zlatni studio na društvenim mrežama ne kriju oduševljenje Jasnom Zlokić, poznatom pjevačicom koja se na pozornici pojavila u ulozi suvoditeljice te svojim dosjetkama osvojila javnost.

‘Skoro san pala’, rekla je dolazeći na pozornicu. ‘Skoro si mi s tin šeširon iskopala oko!’, poručila je pjevačici Eni Jurišić koja joj se približila da bi preuzela nagradu za hit godine. Govoreći o društvenim mrežama, Zlokić je izjavila: Luda san bez njih!’.

Gledatelji Zlatnog studija na društvenim mrežama naveliko komentiraju kako poznatu pjevačicu nikad nisu vidjeli ovako opuštenu te kako bi trebala dobiti vlastitu emisiju.

‘Ja sam reagirala onako kakva ja jesam. Nekad mi naiđe takvo raspoloženje, ali mi smo Dalmatinci takvi, mi se volimo šaliti. Neki to imaju u sebi, neki nemaju, ali eto, ja imam tu mogućnost da se znam našaliti u pojedinim momentima i to mi je lipo i ljudima je to drago. Tim više što mi se čini da ljudima fali smijeha i da im mnogo toga fali zapravo’, izjavila je Zlokić u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je i da daleko od blještavila pozornice također cijeni – dobru zezanciju. ‘Imam tu žicu da nekom nešto mogu smistit, ali ne da mu bude neugodno ili nelagodno, ne da ga ugrozim, takvu zafrkanciju ne volim. Ali šalit se i zezat na način da se nasmijemo, da bude duhovito društvo i atmosfera, to da. Bez toga zna biti suhoparno’, priznala je poznata pjevačica.


Komentari