REAGIRALA I DORIS PINČIĆ: Barbara Kolar objavila fotku koju je uslikao njoj poseban muškarac. Na njoj pozira bez šminke

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Barbara Kolar, jedna od najpopularnijih domaćih voditeljica, nedavno je ušla u 52. godinu života. Ipak, unatoč tome, svojim izgledom i vitkom linijom plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Često fanove “počasti” i pokojom fotografijom na društvenim mrežama, a ona posljednja je privukla itekakvu pozornost.

Na Instagramu, gdje ju prati “vojska” od više od 16 tisuća ljudi, Barbara je objavila fotografiju na kojoj pozira u prirodnom izdanju, bez šminke. Nastala je u vrtu, a na njoj popularna plavokosa voditeljica u rukama drži – cvijeće. Otkrila je i kako je fotografiju napravila njoj posebna osoba.

“Sezona božura još traje! A iz priloženog je vidljivo kako autor fotke (moj tata, 83) misli da je na Instagramu biti barem počešljana, ako ne i našminkana precijenjeno”, poručila je.

Ipak, unatoč činjenici da nije našminkana i da je, kako kaže, nepočešljana, Barbara je zaradila hrpu komplimenata. “Predivni! I ti i božuri”, poručila joj je tako, između ostalih kolegica Karmela Vukov-Colić.


“Predivna slika. Ali ako je iz Međimurja onda su to katruze, a ne božuri”, “divna! Ja se slažem s tatom”, “Osjetim miris božura. Obožavam ih!”, pisali su joj pratitelji, a objavu je “lajkala” i Doris Pinčić.

Foto: Instagram screenshot
Foto: Ivana Kaurloto

Komentari