RAZOČARANJE ZA OBOŽAVATELJE: Rage Against The Machine otkazao europsku turneju, ne dolaze u Zagreb

Foto: guliverimage

Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve europske i britanske datume turneje Public Service Announcement u sklopu koje je bio planiran i zagrebački koncert.

“Prema liječničkim uputama, Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju”, napisali su na stranici grupe na Instagramu.

“Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su prevelik rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro vidjeti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve naše koncerte. Brad, Tim, Tom & Zack”, dodali su na društvenim mrežama.

Rage Against the Machine trebao je nastupiti u Zagrebu 17. rujna, a predgrupa im je trebao biti hip hop duo Run the Jewels.

“Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti automatski izvršen na terećenu karticu do 31.08.2022. Nije potrebno slati zahtjev za povrat. Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici. Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom. Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos s minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate”, priopćili su iz Eventima.

Komentari