RAZNJEŽENA PAMELA RAMLJAK U KUĆNOM IZDANJU: ‘Ima li išta ljepše od ovoga’

Foto: Instagram

Pjevačica Pamela Ramljak (41), bivša članica nekadašnje grupe Feminnem, podijelila je s obožavateljima fotografiju sa svojom kćerkicom te napisala kako uskoro ide u posjetu svojim roditeljima.

“Ima li išta ljepše od ovoga? Sutra idemo kod bake i djeda, mislim da će ju živu pojesti. A ja jedva čekam domaću klopu, tatine sokove i ribu, maslinovo ulje, mandarine”, otkrila je Pamela.

“Dvije slatkice”, “Duše”, “Ovo je baš prava ljubav”, “Predivne”, “Pa tko ju ne bi pojeo”, samo su neki komentari pratitelja.

Inače, pjevačica se udala 2013. godine za Mladena Salajstera, a u braku su dobili dvoje djece: dječaka Antuna (3), te djevojčicu Mariju (1).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

Nedavno je pjevačica za Zagreb.info otkrila je li majčinstvo najveći razlog njene sreće.

“Naravno da je majčinstvo razlog sreće svake majke. Ne sakrivam da imam loše dane, jednako kao i dobre dane kada mi sve polazi za rukom. Uvijek sam se smatrala zadovoljnom osobom. Zaista se treba zadovoljiti sa svakodnevnim stvarima, jer danas svi teže za nerealnim stvarima koje su same po sebi previše”, otkrila je Pamela.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno ispričala kako je cijela obitelj bila u izolaciji jer su bili zaraženi korona virusom, a sve detalje otkrila je na društvenim mrežama.

“Onda smo svi dobili COVID-19 i bili mjesec dana zatvoreni, i sad nakon konjunktivitisa koji su obadvoje imali prije par dana, sinoć u bolnici, mala kuri 39, kašlje po cijelu noć, nisam spavala jedno sedam dana duže od dva sata u komadu. Naravno i meni imunitet u banani, trenutno dobila antibiotik. I tako…”, napisala je ispod fotografije u kućnom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

 

Komentari