Razgovarali smo sa suprugom Frane Lasića: ‘U trudnoći sam dobila desetak kila, ali nisam se opterećivala. Zahvalna sam na dobrim genima’

Foto: Privatna arhiva

Domaći glazbenik i glumac, 66-godišnji Frano Lasić, krajem prošle godine dobio je svoje četvrto dijete. Međutim, njegovoj supruzi, simpatičnoj 31 godinu mlađoj srpskoj umjetnici Mileni, njihov je sinčić Nikolas – prva prinova. Iako je od proširenja njihove obitelji prošlo tek nešto više od sedam mjeseci, Milena, složit će se mnogi, izgleda bolje nego ikad. Upravo o povratku u formu nakon trudnoće razgovarali smo s ovom 35-godišnjakinjom koja nam je, između ostalog, otkrila koliko je kilograma dobila u trudnoći, opterećuje li se time, vježba li te kako izgleda njezina “posttrudnička” prehrana.

“U trudnoći sam dobila desetak kilograma, ali moram priznati da nisam baš pazila na prehranu”, iskreno je započela Milena. “Ipak, time se nisam opterećivala. Smatram da je trudnoća ‘drugo stanje’, a znamo da tada hormoni rade drugačije. Mislim da ‘ideal’ koji gledamo na društvenim mrežama ne treba biti uzor, jer u trudnoći, uz sav naš trud – nije do nas”, smatra Milena koja, priznaje, s viškom kilograma ipak nije imala previše problema.

“Mene je poslužila i dobra genetika, pa nisam imala problema s kilažom i nekim velikim apetitom. Bitno mi je bilo da se moja beba razvija kako treba, a i da zbog nje unesem sve potrebne namirnice”, govori te dodaje kako se ni nakon trudnoće ne opterećuje težinom.

Foto: Privatna arhiva

“Odavno ne razmišljam o kilaži jer sam iz bolnice izašla s nekoliko kila viška. Od tih deset koliko sam dobila, skoro su četiri otišle na mog sina”, kaže Milena, a nas je zanimalo i je li se vratila u formu.

“Mislim da jesam, ušla sam u svoje stare traperice. Zahvalna sam što se ne moram previše truditi kako bih bila zadovoljna svojim izgledom”, rekla je te otkrila i kako izgleda njezina fitness rutina.

“Ponekad vježbam kod kuće, razmišljam da krenem u neki fitness centar, ali nekako mi je lakše navečer kad uspavam Nikolasa odraditi par vježbi u dnevnom boravku na strunjači. Obožavam masažu, pa si je s vremena na vrijeme priuštim, ali nisam od onih žena koje idu s tretmana na tretman”, objasnila nam je Milena te opisala i svoju – prehranu.

“Nikolas je beba od koje se može učiti”

“Hranim se zdravo, ali naravno nisam rob prehrane. Dozvolim si i obrok u McDonaldsu, volim tjesteninu, pizzu… Jedem meso, ali ne pretjerano”, kaže.
Pitali smo ju i što bi preporučila svim trudnicama. “Svim bih trudnicama preporučila da uživaju u trudnoći, da osjećaju blagostanje u svom tijelu, ljepotu zajedništva s djetetom, da budu svjesne da u njihovom tijelu samo u tom trenutku kucaju dva srca. Velika je to privilegija. A onda kad imate mir u glavi i duši, lakše ćete sebe spriječiti u možda prekomjernoj potrebi za hranom”, poručuje ova umjetnica.
Foto: Privatna arhiva
Za kraj, otkrila nam je kako ona, Frane i sedmomjesečni Nikolas provode zajedničke obiteljske trenutke te planiraju li odlazak na more. “Divno provodimo vrijeme s Nikolasom. On je sunce koje obasja svaki dan. Nikolas je beba od koje se može učiti. Svakog dana uputi pregršt osmijeha, ima tu toplinu u sebi. S obzirom na to da mu na svaki njegov osmijeh uzvratim osmijehom, izračunam koliko smo dnevno osmijeha razmijenili. Nadam se da će mu takav karakter ostati i kad spozna život, jer divno je kad rođenjem dobijete takav karakter. Kažu da je karakter sudbina”, govori nam ponosna majka i dodaje kako planova za godišnji odmor još uvijek – nemaju.
“Frano snima remake serije Dinastija, a i ja sam vrlo zaposlena. S prijateljicom otvaram portal, u kolovozu ga puštamo, pa su pripreme vrlo ozbiljne”, zaključuje Milena Lasić.
Foto: Privatna arhiva


Komentari