‘RAZBIT ĆEŠ NOS’ Maja Šuput zbog ovoga izazvala raspravu na Instagramu: ‘Ne znam kakva je to sad moda’

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput vratila se u Zagreb i odlučila iskoristiti priliku da se fotografira na špici u centru grada. Ovoga puta, Maja je odabrala otkačenu kombinaciju odjenuvši majicu na pruge i traperice A kroja koje su sada u trendu. Poigrala se s modnim detaljima, pa je stavila crvenu kapu i mini plavu šljokičastu torbicu.

Maju ne viđamo često u ovakvim izdanjima, a pratitelji nisu krili oduševljenje,

“Savršena”, “Ideš u mornare Majo, čekam te u Dubrovniku na kruzeru upravo pristajemo”, “Zgodna”, samo su neki od komplimenata u komentarima.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 Ipak, pojedinci su joj zamjerili dužinu hlača.

“Majo skrati hlače. Razbit ćeš nos!”, upozorila ju je jedna pratiteljica.

“Baš, ne znam kakva je to sad moda da se hlače vuku po podu!”, složila se još jedna od komentatorica, a bilo je i onih koji su stali u Majinu obranu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 “Takve hlače se sada nose. Moderne su, lijepe i baš joj super stoje. Ako zna hodati u cipelama, sve će biti u redu”, objasnila im je jedna od pratiteljica.

Podsjetimo, pjevačica je zajedno s mužem Nenadom i sinčićem Bloomom prošli vikend  iskoristila za boravak u Dubrovniku te je objavila niz fotografija koje su raznježile fanove. Maja ne krije sreću što je postala majka i rado dijeli svaku uspomenu s Bloomom. Nedavno se pohvalila da će maleni uskoro dobiti osobnu iskaznicu i putovnicu kako bi bio spreman za putovanja i avanture.

Komentari