‘RAVNIJE NE MOŽE’: Ella Dvornik pokazala vitku figuru nakon zamrzavanja sala

Foto: Ella Dvornik Instagram

Ella Dvornik odlučila se pripremiti za ljeto i sezonu kupaćih kostima. S pratiteljima na Instagramu podijelila je rezultate estetskog zahvata koji joj je izravnao trbuh.

“23. ožujka će biti točno tri mjeseca od tretmana coolsculptinga (zamrzavanja sala). Inače se trebaju čekati tri mjeseca da se vide rezultati. Ali ja mislim da bolje od ovog ne može, ravniji trbuh ne može”, napisala je Ella uz fotografiju svog trbuha.

“Ovo će mi biti tako dobra odskočna daska za povratak u teretanu“, dodala je Ella, koja se tretmanu povrgnula jer se nije mogla riješiti sala s trbuha nakon drugog porođaja. Osim coolsculptinga, podvrgnula se i baby botoksu i tretmanu plazmom. Vitku liniju nije postigla samo tretmanima, već i redovitim vježbanjem i pravilnom prehranom.

Screenshot YT

Coolsculpting je popularna neinvazivna metoda uklanjanja masnog tkiva zamrzavanjem i koristi se kao bezbolna alternativa liposukciji. Ella se tretmanu podvrgnula netom prije svog 30. rođendana na poticaj majke Danijele, koja je također imala dobre rezultate s coolsculptingom. Snimku cijelog procesa Ella je objavila na svom Youtube kanalu gdje je otkrila da tretman ne boli, već samo pecka. Priznala je da je tretman skup, ali da se isplati jer uništava veliku količinu masnog tkiva.

Ella sa suprugom Charlesom Pearceom ima dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren. Balie je rođena 2017. godine, a Lumi je u veljači proslavila prvi rođendan.


Komentari