‘RATOVI ZVIJEZDA:SILA SE BUDI’ ruši rekorde prodaje ulaznica u CineStar kinima (FOTO)

Star Wars: The Force Awakens

Uskoro će se prodati 25.000 ulaznica za sedmi nastavak Ratova zvijezda.

Starwarsmanija polako zahvaća i Hrvatsku. Devet dana prije početka prikazivanja sedmog nastavka jedne od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, “Ratovi zvijezda: Sila se budi” u Hrvatskoj, u CineStar kinima obilježit će jedan rekord koji se do sada nije dogodio u povijesti hrvatskog boxoffice-a. Naime, bliži se prodaja 25. 000-te ulaznice za sedmi nastavak ove popularne franšize, što je apsolutni rekord u pretprodaji nekog filma u Hrvatskoj.

Star Wars: The Force Awakens..Ph: Film Frame..? 2014 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved..

Kako se prodaja ulaznice očekuje u četvrtak, upravo će tu ulaznicu sretnom kupcu na CineStar blagajni prodati sam Darth Vader, jedan od glavnih antagonista u popularnom serijalu.

Star Wars: The Force Awakens..Kylo Ren (Adam Driver) with Stormtroopers..Ph: David James..?Lucasfilm 2015

Najiščekivaniji film godine imat će i svoju hrvatsku premijeru. Sretnici će imati priliku na svečanoj premijeri u utorak 15.12. u IMAX dvorani u CineStaru Arena Zagreb među prvima u svijetu pogledati najiščekivaniji film godine.

Star Wars: The Force Awakens..First Order Troopers..Ph: David James..? 2015 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved.

Dok prve kino projekcije, za koje se traži ulaznica više, za sve prave obožavatelje Ratova zvijezda počinju s prikazivanjem 16.12. točno u ponoć. Posjetiteljima koji su već kupili ili tek kupuju ulaznice za ove ekskluzivne pomoćne projekcije u CineStar kinima diljem Hrvatske, CineStar će im pokloniti originalni plakat iz filma koji će se sasvim sigurno uklopiti u bogatu Star Wars riznicu svakog pravog obožavatelja.

Star Wars: The Force Awakens..Ph: Film Frame..?Lucasfilm 2015

J. J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda.

Star Wars: The Force Awakens..L to R: Finn (John Boyega), Chewbacca (Peter Mayhew), and Han Solo (Harrison Ford)..Ph: Film Frame..? 2014 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved..

Film “Sila se budi”  producirale su kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions.

Star Wars: The Force Awakens..L to R: BB-8 w/ Rey (Daisy Ridley)..Ph: David James..?Lucasfilm 2015

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće 17.12. (prije američke), pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca.

Star Wars: The Force Awakens..Ph: Film Frame..? 2014 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved..

Starwarsmanija, odlična glumačka ekipa, te zasigurno fenomen pop kulture i svjetske kinematografije su odlična pozivnica da se uputite u najbliže CineStar kino na ponoćnu projekciju 16.12. i pogledate film među prvima u svijetu.

Budite među sretnicima kojima će ulaznicu prodati sami Darth Wader. Ulaznice možete kupiti na: http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/ratovi-zvijezda-sila-se-budi/3450

Trailer filma možete pogledati na: https://vimeo.com/142492501

PHOTO: Star Wars: The Force Awakens..Ph: Film Frame. 2014 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved

 

 


Komentari