RASPLAKALA SE Fanovi izvrijeđali suprugu Justina Biebera na crvenom tepihu

Foto: Pinterest

Kanadski pop pjevač Justin Bieber (27), i  njegova supruga i manekenka Hailey Bieber (24) na prestižnom događaju ovogodišnje Met Gale imali su poprilično neugodan scenarij prilikom šetanja na crvenom tepihu.

Naime, u jednom trenutku kada se bračni par pojavio na crvenom tepihu, obožavatelji su počeli dozivati ime Justinove bivše djevojke, pjevačice Selene Gomez (29).

Mučan trenutak za njegovu suprugu je bio poprilično očigledan, pa je u jednom trenutku sakrila lice iza crnih naočala.

Mnogi pretpostavljaju da se Justinova supruga emocionalno “slomila”, te zaplakala, dok ju je suprug pokušavao utješiti i smiriti pred kamerama.

Internetom je počela kružiti snimka na kojoj je zabilježen cijeli događaj, pa se postavlja pitanje je li manekenka zaista zaplakala zbog bivše djevojke Selene?

@returnofbizzle

so disrespectful. he loves her sm. #AEJeansHaveFun #justinbieber #KeepItRealMeals #haileybieber #foryoupage #jailey #foryou #belieber #bieber #metgala

♬ original sound – Sam Arrow

Podsjetimo, mladi glazbenik Bieber oženio  se listopadu 2019. godine sa svojom voljenom djevojkom Hailey Baldwin u New Yorku. Sve se odigralo daleko od očiju javnosti, u potpunoj tajnosti. Sudbonosno “da” izrekli su u crkvi, a danas su već tri godine u braku.

‘Sjećam se da sam nazvala roditelje kada smo se odlučili vjenčati i da sam im rekla kako me trebaju spriječiti da se vjenčan ako misle da je to loša ideja’, priznala je jednom prilikom Hailey američkim medijima, te otkrila kako su tada reagirali njezini roditelji.

Dugogodišnja Biberova bivša djevojka, Selena Gomez, priznala je više puta medijima da je bila u toksičnoj i turbulentnoj vezi s pjevačem sedam godina s mnogim prekidima. Nakon što su se razišli izašli su na površinu ružni detalji njihova odnosa. Po svemu sudeći, fanovi još uvijek nisu prebolili njihov prekid, pa današnja supruga Bieber snosi posljedice.

Komentari