‘Raspadam se, cijeli život se borim s ovakvim stvarima’ Zsa Zsa otkrila da proživljava teške trenutke

Izvor: Instagram

Jednom kada udomite kućnog ljubimca, ta preslatka njuška zauzme posebno mjesto u vašem životu. Uistinu, ljubimci u svega par sati postanu član obitelji. Iako smo svjesni da neće poživjeti koliko i mi, odlazak mačke ili psa teško pada njihovim vlasnicima. Sama pomisao da više nećete ići u šetnju ili igrati se, bude emocije kod mnogih.

Nažalost, navedeno je na svojoj koži osjetila i mlada glazbenica Zsa Zsa koja je na Instagramu s pratiteljima podijelila kako je izgubila svoju macu Nalu. Pjevačica je pored neopisive tuge, otkrila i kako je ljuta jer je netko pregazio njezinu najdražu nuškicu.

“Srce mi puca gledajući ovo. Najdraža moja mala prasica Nala. Mrzim sve vozače koji voze kao debilčine bez imalo obzira prema životinjicama koje nažalost nisu svjesne opasnosti ceste. Mrzim i mrzim one koji na prvoj ravnoj sniti usred naselja idu isprobavat brzinu svojih “pila”. Mrzim. Cijeli život se borim sa ovakvim stvarima jer živim na glavnoj cesti. Ali sad se fakat raspadam, jer sam obožavala ovu malu buciku. I nikad ju ni jedna neće zamijeniti”, napisala je Zsa Zsa, a pratitelji su joj pružili podršku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

 Inače, prilikom udomljenja mačaka, udruge posebno traže provjeru uvjeta u kojima će mačke biti držane, a to je ograda na balkonu, kao i potvrda da mačke neće biti puštane bez nadzora na ulicu, upravo kako bi se izbjegle ovakve nezgode, iako je potpuno jasno svim vlasnicima, da su mačke takve da jednostavno vole ići okolo te mnogi ne mogu odoljeti tome da ih puste van na kratko, jer se mace vraćaju vlasnicima, osim ako im se ne dogodi ovakva tragedija ili ih netko jednostavno ne uzme s ulice.


Komentari