‘RADE BUDALU OD NJEGA’ Gledatelji popularne emisije sasuli hrpu negativnih kritika zbog Ribafishevog outfita

Foto: Screenshot

Krenuo je novi, sedmi po redu tjedan u trenutno najpoznatijoj kuhinji u Hrvatskoj. Kulinarski show “Tri, dva, jedan –  kuhaj” prate mnogi, a kako i ne bi kada nikada ne znaju što će ih dočekati u svakoj novoj epizodi. Domagoj Jakopović Ribafish u ponedjeljak se pojavio u najneobičnijem kostimu do sada, a dio je kandidata pošteno zbunio.

“Nismo mogli percipirati tu vrstu odore. Pola njih je mislilo da je turski sultan, a pola da je Mlečanin”, rekli su simpatični Joško i Jazz, a Marija je rekla kako je Ribafish podsjeća na stanovnika Irana ili Iraka.

Imuni na ovaj outfit ostali nisu ni gledatelji, pa su brže-bolje ostavili svoje dojmove na društvenim mrežama. Neki su bili oduševljeni, dok se nekima nikako nije svidjela ova modna kombinacija, pa su komentirali ne samo voditelja, već cijeli show koji vjerno prate, a u isto ga vrijeme ne podnose. Evo što su napisali:

“Jadan Riba, rade budalu od njega”

“Meni je Riba baš dobrica, zabavan i simpatičan. Kandidati dobro kuhaju, žiri top, super”

“Bože dragi pomozi svakome pa i njemu, a i RTL-u! Ukoliko više ne želite da snimate serijal 3,2,1 jednostavno prestanite snimati! Ovo je postalo negledivo! Koliko se primijeti jedan dobar voditelj kad se izgubi! Nemojte mučiti ni ovog voditelja, ni te kandidate, a ni nas! Jednostavno prestanite! A to ste trebali napraviti kad je voditeljica otišla, makar bi sa stilom završili jedan show koji je bio jako dobar”

“RTL je uspio upropastiti jednu rijetko dobru i rado gledanu emisiju”

“Ne znam zašto se tako maškara i glumi, ali bilo bi ljepše i prihvatljivije da je standardno obučen i da ne glumata…”

“Ma meni je bas simpatičan. Pa to je samo šou. Bravo Ribi. Pozdrav cijeloj ekipi”

“Bezveze… Klauna izigrava. Ništa protiv njega nemam, dapače… Ali radi budalu od sebe”

“Meni je to glumatanje i neobično oblačenje glupo i nepotrebno”

“Ide mi na živce to kostimiranje, čemu to? Zar voditelj ne može biti normalno odjeven već izvodite cirkus od emisije?”bno. Nekako mi degradira emisiju. Kad bude voditelj neke dječje emisije možda bi tada bilo prihvatljivo, ovako je promašio.”


Komentari